Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині завершують ремонт траси Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв

На Дніпропетровщині завершують ремонт траси Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв

На Дніпропетровщині завершують ремонт траси Н-11. На оновленій ділянці від Криничанського поста поліції до Софіївки вже наносять розмітку.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«На Дніпропетровщині будують нові дороги та ремонтують існуючі. Вже завершують оновлювати трасу Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв. Роботи – на ділянці в 44 кілометри», – зазначив Валентин Резніченко.
На Дніпропетровщині трасу Н-11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв приводять до ладу на двох ділянках. Минулоріч завершили ремонт відрізку від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю. Його довжина – 14,5 км.

Вже із новим асфальтовим покриттям – і ділянка у майже 44 км: від розв’язки на П’ятихатки до Софіївки. Зараз там улаштовують з’їзди, наносять розмітку, встановлюють металеве бар’єрне огородження.

«Робимо все необхідне, аби рух оновленою дорогою був безпечним. Це і бар’єрне огородження, і розмітка. Її наносимо холодним пластиком, аби служила довше», – наголосив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.
Трасу Н-11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв ремонтують за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (07.05.21 18:06): Пока не начнут драть грузовых перевозчиков за перегрузы - толку не будет. Знаком с перевозочным бизнесом - если знают, что будут ехать по хорошей дороги - начинают грузить сверх нормы. И делают эту дорогу нехорошей. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Герой.  (07.05.21 13:40): УРА. Слава народу УКРАИНЫ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті