Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині рятувальники знищили 10 артснарядів і мінометную міну

На Дніпропетровщині рятувальники знищили 10 артснарядів і мінометную міну

10-го травня фахівці Групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знищення застарілих вибухонебезпечних предметів на території Дніпропетровської області.

Так, 9-го травня о 18:10 у Криворізькому районі, село Красна Балка, вулиця Польова під час прогулянки мешканець виявив предмет, схожий на застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм.

10-травня о 11:45 у Нікопольському районі, поблизу села Веселе під час проведення польових робіт чоловік виявив предмети, схожі на застарілі артилерійські снаряди калібру 122 мм у кількості 9 одиниць.

О 14:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про випадок знаходження вибухонебезпечного предмету, схожого на мінометну міну калібру 82 мм у Софіївському районі неподалік села Отруб.

Відділеннями Групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

Місце небезпечних знахідок обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті