Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Харківській трасі масштабне ДТП за участю двох фур і пасажирського автобусу

На Харківській трасі масштабне ДТП за участю двох фур і пасажирського автобусу

19-го травня о 05:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у Новомосковському районі на 130-му кілометрі автошляху М-29 «Харків-Красноград-Перещепине».

За викликом направлено відділення 49-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій вантажного автомобіля «DAF», ймовірно не впоравшись з керуванням, в’їхав в опору. Чоловік, який перебував за кермом, отримав тілесні ушкодження, проте від госпіталізації відмовився.

Слідом за ним рухався пасажирський рейсовий автобус «Neoplan-116» за маршрутом «Каховка-Харків». Водій, намагаючись оминути перешкоду, не впорався з керуванням і через зустрічну смугу вилетів в кювет. На щастя, постраждалих серед пасажирів немає.

В цей же час по зустрічній смузі рухався автомобіль «МАN» водій якого, щоб уникнути зіткнення з автобусом, що різко виїхав перед ним, скермував авто на зустрічну смугу. Від різкого маневру вантажівку викинуло на узбіччя. Водія направлено до реанімаційного відділення Новомосковської центральної районної лікарні.

Фахівці ДСНС здійснили чергування на місці події та змили залишки розлитих паливно-мастильних речовин з проїжджої частини.

До надання допомоги залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Мда  (19.05.21 21:03): Приведенная версия - полное фуфло, ибо не поясняет битую правую ягодицу Неоплана, и целую правую скулу Мана. Опять же, вопрос: чем Ман так себе лобешник развалил?
Так что, Владик, который там был и все видел - на горшок и спать!

А было так:
1. Даун на ДАФе заснул и поехал на встречку, прямо Неоплану в лоб.
2. В этот момент, Неоплан только-только обогнал Ман, и ещё двигался во втором ряду.
3. Увидав несущийся в лобешник ДАФ, водила буса, инстинктивно крутит вправо и тормозит. (кирпичи само-собой)
4. На счастье или на беду перед ДАФом вдруг возникает опора информщита и ДАФ её с конем вырывает и валит всю эту железную хрень на встречку.

5. В это время, водитель Мана ещё ничего плохого не думает - его просто обгоняет Неоплан. Встречку ему из-за буса не видно. И вдруг, бус резко с торможением уходит вправо, под него. Ман водительской стороной бьет бус, который уходит в правый занос на обочину. В этот же момент на кабину Мана падает металлолом вывески сверху. Далее по неуправл
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
не местный  (19.05.21 16:40): Один заснул и поймал столба и еще делов натворил.
Хорошо что без жертв!
Відповісти | З цитатою
1234  (19.05.21 15:07): почему там опоры - столбы? Відповісти | З цитатою
Жора  (19.05.21 13:20): Обыденная ситуация для этой резервации.. апаччи-свиноеды шоферить по природе не умеют.. а правила для них - это как для лося азбука...у них в крови, объезжать препятствие на скорости.. тормозить неее Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Злюка  (19.05.21 13:12): Автобус видать поджимал фуру собираясь обогнать, а тот устроил сюрприз. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті