Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 03 липня 2024
13:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Принижує, кричить та підіймає руку: Батьки учнів школи №9 повстали проти однієї з вчительок

Принижує, кричить та підіймає руку: Батьки учнів школи №9 повстали проти однієї з вчительок

Принижує, кричить та навіть підіймає руку. У Дніпрі батьки учнів школи №9 повстали проти вчительки основ здоров’я. Мовляв, викладачка пресингує їхніх дітей. Вимагають відсторонити її від уроків. Що з цього приводу думає адміністрація закладу та чи знають про конфлікт у департаменті освіти?

Смикає за волосся і кричить. Саме так у школі №9 вгамовує дітей вчителька основ здоров’я. Її жертвою ще у грудні стала 5-класниця Софія. Мама дівчинки і досі з жахом згадує той день, коли після уроків побачила дитину в сльозах. Аби розібратися в ситуації, пані Людмила пішла до директора школи, однак та стала на бік викладачки.

Після інциденту маленька Софія стала боятися відвідувати уроки основ здоров’я. Через публічний булінг з боку вчителя, дівчинка отримала психологічну травму, каже Людмила.

А от адміністрація школи ситуацію із побиттям 5-класниці не коментує та відхрещується від будь-яких звинувачень.

Як з’ясувалось, від пресингу вчительки страждають й інші учні. Найбільше потерпають від знущань у 7-“Б” класі. Батьки обурені. Кажуть: їхні діти бояться викладачки.

Аби вирішити конфлікт мирно, батьки неодноразово зверталися до директора школи. Однак, щоразу їх у прямому сенсі виганяли з кабінету.

Ба більше, батьки й самі страждають від грубощів директора. Кажуть: очільниця навчального закладу дозволяє собі неприпустимі висловлювання у їхній бік. Наприклад, пані Юлію директорка назвала поганою мамою та запропонувала викликати у їхню родину соціальних працівників.

Сама ж директорка на мирні перемовини не йде. Каже: спілкуватися з батьками буде через офіційні документи й на загальних зборах.

Доки ми знімали цей сюжет, працівники школи неодноразово перешкоджали діяльності знімальної групи та намагалися змусити нас залишити територію.

Поведінку вчителя психологи пов’язують, скоріш, з професійно-емоційним вигоранням. Кажуть: таке з викладачами трапляється доволі часто, особливо, з тими, хто давно працює. Для допомоги їм у місті вже 2 роки діє проєкт, направлений на покращення психоемоційного стану вчителів. Свої заняття фахівці проводять у різних навчальних закладах.

Психологи зазначають: ситуація у школі №9 зайшла надто далеко. Батькам радять звертатися до департаменту освіти.

До міськради заявки від батьків не надходили. Однак у департаменті освіти про конфлікт вже знають та намагаються розібратися. Щоправда, коментувати ситуацію поки що відмовляються.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Семына бабушка  (28.05.21 12:56): не может учитель не пристойно относится к ученику, раньше да это была школа №9, а сейчас осиное гнездо рой диких ос, любят чужой мед. Відповісти | З цитатою
Местный  (28.05.21 10:53): А нас учительница по геометрии в 70-х била геометрической линейкой по спине, чтобы не тупил с усвоением теоремы Пифагора, и никто никуда не жаловался, родители дома могли добавить, директор школы мог на перемене подзатыльник дать, чтобы вел себя правильно, и все выросли нормальными людьми. А сейчас по окнами идут малолетки лет по 12-13 и с таким матом общаются, я в их годы таких еще не выучил, но подзатыльник дать некому "буллинг" пришьют. Відповісти | З цитатою
Привет из 90-х  (28.05.21 00:53): Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков. А слабо детишкам сбиться в стаю и отколотить учительшу, чтоб рученки не распускала. Враз попустит, как опыт показывает. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Родитель  (27.05.21 16:29): А я на стороне директора школы! Профессиональный руководитель. Вся школа очень довольна: и родители и дети! А эти озлобленные мамаши, похоже, преследуют какой-то другой интерес. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Ку  (27.05.21 16:04): Учителя уволить по волчьей статье пусть идёт работать продавцом в киоск раз стала преступницей а точнее изливается над детьми!
Директора уволить с запретом занимать такие должности!
Несена школах делать грубиянам и хамам таким место на улице!
Если департамент образования станет на сторону неадекватов педагогов то разогнать к чертовой матери чтобы их духу не было!
Надо вмешательство «Киева» потому что мне кажется кроновая порука и кумовство постараются всю замять !
Посмотрим что будет???!!!
Кто выйдет из этой истории победителем!
Неадекваты педагоги или дети и их родители???
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
элка  (27.05.21 15:52): Ты посмотри какие детки пошли..недотроги...!!! Их не за волосики а пороть надо !!! Права видилите у них..у сопляков...!!! ..выводят спецом учителя ради ролика в инете... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
?  (27.05.21 15:18): А в чем вопрос-то?
В полицию не обращались.
В департамент образования не обращались.
В школу с официальными письмами не обращались
От общения на общем собрании, которое предложила дирестрисса, получается тоже отказались.
Так что вы хотите? Зачем воду баламутите? Задело, что кого-то там назвали плохой мамой? Так тогда расскажите по какому поводу назвали плохой
Відповісти | З цитатою
345345  (27.05.21 14:53): не будут боятся сядут на голову. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (5)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті