Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на території 2-ої пожежної частини пройшов святковий захід до Дня Батька

|«« «« »» »»|

Тато – це сила, опора, підтримка, Тато – це безмежна любов. Тато – це янгол охоронець, який завжди прийде на допомогу, щоб не сталося. Це сильні руки, це мудрість, це веселощі і безтурботність. Тато рятувальник – це гордість для своїх дітей. Адже, тато як справжній супермен, рятує людей від вогню.

20-го червня в Україні відзначають День Батька, у цей день варто привітати усіх татусів і подякувати їм за батьківську працю. Тато грає дуже важливу роль в житті дитини і вчить її багатьом речам, яким не може навчити мама.

Тож, 17-го червня на території 2-ої пожежної частини міста відбувся святковий захід приурочений до Дня Батька. Татусі-рятувальники прийшли на свято разом зі своїми дітьми, тож малеча мала змогу більше дізнатися про професію тата. Діти разом з татусями роздивлялися кожну машину, подавали воду зі ствола, побували на екскурсії в музеї пожежної охорони, а також, малеча змогла покаталася на пожежній драбині. Діти були дуже активні і цікавилися усім, що бачили.

Свято пройшло весело та активно, а також подарувало дітям можливість більше дізнатися про роботу тата та разом з ним пізнавати світ. На завершення свята, на дітей чекав святковий стіл та маленькі подарунки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті