Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
18:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Чиста вода – важлива для здоров’я дітей»: садочки Дніпра устатковані провідними системами очищення

«Чиста вода – важлива для здоров’я дітей»: садочки Дніпра устатковані провідними системами очищення
иллюстративное фото из открытых источников

Якісна питна вода для малечі у садочках Дніпра. Усі дошкільні навчальні заклади міста оснащені сучасними системами доочищення води. А уважно слідкують за своєчасною заміною обладнання представники відділу технічного нагляду при департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Готують на очищеній воді у яслах-садку №288, що на Набережній Перемоги. Тут 6 груп і зо півтори сотні діток віком від двох до шести років. Велика система установлена на кухні закладу.

«Це важлива складова у людському здоров’ї, а найбільше у малечі яка підростає. Наші вихованці п’ють цю воду і ми з неї готуємо. Обов’язково раз на місяць проводиться профілактичне обслуговування системи та раз на квартал загальна перевірка роботи системи доочищення», – поділилася директорка КЗО «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 288 комбінованого типу» Дніпровської міської ради Антоніна Бура.

А технічне обслуговування системи проводиться відповідно до договору між департаментом гуманітарної політики міськради та постачальником, який надає послуги.

«Устаткування у системи велике – більше десятка елементів, і кожний замінюється за графіком: наприклад системи для промивання фільтру замінюються раз на тиждень, а вже ультрафіолетові лампи – раз на рік. Щоквартально ми технічно перевіряємо у всіх закладах системи на наявність помилок і виправляємо, якщо такі є», - розповіла провідна спеціалістка відділу технічного нагляду при департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради Тетяна Ващук.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Бл  (03.07.21 11:24): «Чистая вода - важна для здоровья детей»: сады Днепра оснащены ведущими системами очистки !
Важна для бабла для дначальниеов детсадов и их крыши
Відповісти | З цитатою
серый  (03.07.21 05:41): А для здоровья взрослых чистая вода не нужна? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Карабас Барабас  (02.07.21 23:06): А нахрена тогда водоканал с его помоями? Разогнать водоканальных уродов! Відповісти | З цитатою
Сторонник реальности  (02.07.21 19:45): Нашли на чём пиариться.) Для тех кто в танке, эти системы уже много лет стоят во всех садиках. Так в чём новость? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті