Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

С начала лета патрульные Днепра составили более 1110 протоколов за распитие алкоголя

С начала лета патрульные Днепра составили более 1110 протоколов за распитие алкоголя
Одним із найпоширеніших порушень громадського порядку у нашому місті є розпиття алкогольних напоїв у заборонених законом місцях. З початку літа патрульні Дніпра склали понад 1110 адмінматеріалів за це порушення Хочемо нагадати, що законом забороняється споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових: у закладах охорони здоров’я; у навчальних та освітньо-виховних закладах; у громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення), на зупинках транспорту, у підземних переходах; у закладах культури; у закритих спортивних спорудах (крім пива в пластиковій тарі); у ліфтах і таксофонах; на дитячих майданчиках; на спортивних майданчиках; у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ. Відповідальність за таке порушення регулюється ст. 178 КУпАП. Закликаємо вас не порушувати порядок та закон, подавати гідний приклад дітям та пам'ятайте, що нетвереза людина на вулиці – це потенційна жертва, щодо якої може бути вчинене кримінальне правопорушення.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сторонник реальности  (08.07.21 14:07): Ну, а чем еще заниматься нашим доблестным копам?)) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті