Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зниклих відпочивальників на катамарані відшукав водний патруль

Зниклих відпочивальників на катамарані відшукав водний патруль

Вчора, близько 17-ї години екіпаж роти з обслуговування водних об'єктів отримав повідомлення про те, що зникли чоловік і жінка, які взяли на прокат катамаран, щоб поплавати по річці Дніпро.

Власники катамарану побоювалися, що відпочивальники таким чином вирішили викрасти транспортний засіб, адже вони не поверталися вже майже 2 години. Та все виявилося інакше.

Водний патруль одразу став на пошуки людей. Обстежуючи акваторію Дніпра поліцейські виявили катамаран із чоловіком та жінкою біля острову Олексіївський. Як виявилося у плавзасобі вийшло з ладу кермо і громадяни не могли ним керувати, аби повернутися до станції прокату. Течія відносила їх далі і дуже вчасно на допомогу людям прибув водний патруль. Відпочивальників відбуксирували до станції прокату катамаранів.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Азамат Ушанов  (09.07.21 16:51): Он же педальный, а не на ветротяге. 2 часа? Покрутить педали и можно куда нибудь причалить было. Відповісти | З цитатою
669  (09.07.21 12:43): А собственник катамарана - жучара еще тот, дал людям дефектное плав-средство, и еще обвинил в краже!! Вывезти самого на средину Днепра, и пусть гребет без руля. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті