Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Олимпийцы Днепра получили экипировку для поездки в Токио и напутствие Президента страны

Олимпийцы Днепра получили экипировку для поездки в Токио и напутствие Президента страны

До старта Олимпиады-2020 в Токио осталось полторы недели.

Вчера вечером состоялись официальные проводы сборной Украины на предстоящую Олимпиаду. На этом мероприятии была представлена новая форму украинской сборной. На победы и успехи команду напутствовал президент страны Владимир Зеленский.

Об этом мало кто знает, но комплект формы олимпийца не ограничивается майкой, шортами или спортивными штанами и костюмом. В него входит аж 50 единиц одежды и аксессуаров!

Вот что об этом сообщил исполнительный директор Днепропетровского областного отделения НОК Украины Александр Дювбаков:

«Презентовано олімпійську форму збірної України на Ігри в Токіо-2020!

Вчора, під час проводів олімпійської команди України, які проходили у форматі телемарафону в прямому ефірі телеканалу «UA:Перший», була презентована екіпіровка збірної на Ігри в Токіо-2020.

Протягом п’яти років незмінним офіційним постачальником одягу олімпійської команди є компанія «PEAK». «Ми вдячні нашим партнерам та друзям, які з 2015 року у співпраці з Національним олімпійським комітетом одягають наших олімпійців, як дорослих, так і самих юних, які роблять лише свої перші кроки у великому спорті. 2020-й став дуже непростим роком для усіх нас. Але не дивлячись на те, що виробничі потужності компанії знаходяться в Китаї, звідки розпочалася пандемія, «PEAK» виконав всі умови контракту та зобов’язання перед нами. І як завжди, наша збірна має якісну, комфортну та стильну форму», - наголосив президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Слід відзначити, що завдяки НОК України та досягнутим домовленостям з компанією «PEAK», все екіпірування протягом п’яти років контракту для Олімпійських команд надається безкоштовно. Щоб виглядати сучасно і в дусі часу, до розробки олімпійської форми зразка «Токіо-2020» долучилися й самі спортсмени разом з представниками Комісії атлетів НОК. Кожен спортсмен отримує понад 50 одиниць одягу (спортивні костюми, футболки, шорти, худі, вітрозахисні куртки, кросівки, сумки, рюкзаки, шльопанці тощо). Тобто одяг на усі випадки життя. Розмірна сітка також велика і задовольняє всі потреби».

О встрече Президента страны с олимпийцами Александр Дювбаков рассказал следующее:

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою зустрілися зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх у Токіо!

До Олімпійського дому завітав Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою. У супроводі президента Національного олімпійського комітету України, члена Міжнародного Олімпійського Комітету, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки та Міністра молоді та спорту України, Олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта, Глава держави разом з першою леді ознайомився з роботою сучасного офісу НОК та з історією створення Олімпійського дому, перемогами і здобутками олімпійської збірної України за роки незалежності.

Володимир Зеленський відвівав, зокрема, Центр екіпірування Національної Олімпійської збірної України, де в ці години Олімпійська команда отримувала спортивну форму «PEAK» та у дружній атмосфері поспілкувався з олімпійцями, які будуть представляти Україну на Іграх ХХХІІ Олімпіади.

"Я переконаний, що ви – найкращі посли, які у нас є. Які дійсно представляють Україну за межами наших кордонів на високому рівні. Ви дійсно прославляєте нашу країну. Завдяки вам у Лондоні, Барселоні, в Пекіні й навіть у Сочі лунає «Ще не вмерла…» й піднімається вгору синьо-жовтий наш український прапор», – сказав Президент, звертаючись до олімпійців.

Глава держави побажав, щоб найближчими днями до славетної переможної географії приєдналося місто Токіо. «А ми всією країною будемо не просто тримати кулаки – ми будемо з вами постійно. Будемо за вас дуже сильно вболівати», – зазначив Володимир Зеленський.

Напомним, что в составе украинской сборной 9 из 158-ми украинских спортсменов будут представлять Днепр и Днепропетровскую область.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Напутствие.  (12.07.21 12:18): Вы ,хоть, там, на Олимпиаде допингом не долбитесь. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте