Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкритий лист голови Дніпропетровської обласної ради М.А.ШВЕЦЯ

Відкритий лист голови Дніпропетровської обласної ради М.А.ШВЕЦЯ
Відкритий лист голови Дніпропетровської обласної ради М.А.ШВЕЦЯ до народних депутатів України і депутатів рад усіх рівнів Дніпропетровської області

Шановні народні депутати України і депутати всіх рівнів рад Дніпропетровської області!

У кожного з вас є свої політичні переваги і свої політичні зобов’язання. Кожний із вас представляє певну політичну силу або партію, відстоює і розвиває її інтереси.

Проте є і люди, з якими ви жили і живете поряд, працювали і працюєте нині. Це – ваші виборці, жителі нашої Дніпропетровської області.

Переконаний, що одним з найголовніших політичних та економічних питань у нашій області на даний момент є копітка робота по відкритому і публічному захисту обласного бюджету при прийнятті змін у загальнодержавний бюджет України.

Вважаю, що сьогодні наше головне спільне завдання – максимально зберегти розвиваючу спрямованість прийнятого областю бюджету і відстояти його основні параметри (передусім – соціальні).

Сподіваюся, що ви усвідомлюєте занепокоєння обласних депутатів з цього важливого і значимого для жителів області питання і виявите свій справжній патріотизм стосовно рідної області.

У моєму розумінні, справжній патріотизм – це, насамперед, напружена робота, результатом якої має стати стабільна соціально-економічна ситуація в області при безумовному виконанні державного та обласного бюджетів, постійне підвищення основних економічних показників, забезпечення роботи кожного підприємства області.

Упевнений, що наш з вами справжній патріотизм повинен починатися з вирішення проблем рідної області – з тепла і води в кожному будинку і добробуту в кожній родині, яка мешкає в області.

Пропоную вам найближчим часом провести спільну нараду з Дніпропетровською обласною радою з питання відстоювання інтересів бюджету Дніпропетровської області при внесенні урядом змін у державний бюджет країни.

Нам з вами довірили виборці Дніпропетровської області захист своїх інтересів. Ми зобов’язані виправдати цю довіру.

Відкритий лист голови обласної ради підтримали:
народні депутати України А.Клименко, С.Бичков, Л.Сергієнко, В.Веретенников, О.Косьяненко, В.Мовчан, І.Сміяненко, М.Колісник, В.Драчевський, М.Солошенко, О.Шевченко, О.Царьов;
міські голови, голови районних рад у містах, голови районних рад, сільські та селищні голови
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте