Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нові світлофори, ремонт доріг та зовнішнього освітлення: як міська влада забезпечує безпеку на вулицях Дніпра

Нові світлофори, ремонт доріг та зовнішнього освітлення: як міська влада забезпечує безпеку на вулицях Дніпра

Міська влада Дніпра приділяє багато уваги безпеці дорожнього руху. Зокрема, ремонтують дороги, будують та обслуговують нові сучасні світлофорні об’єкти, наносять розмітку, встановлюють знаки, а також будують та оновлюють мережі зовнішнього освітлення.

Про це розповіли представники мерії під час прямої телефонної лінії 4 серпня.

«Працівники нашого підприємства щорічно будують 5-6 світлофорних об’єктів, а також капітально ремонтують 3-4. Щодо планів, цьогоріч буде нанесено близько 600 км розмітки фарбою та близько 55 км – пластиком, встановлено або замінено близько 500 дорожніх знаків, а також відремонтовано та побудовано 7 світлофорних об’єктів», – сказав директор КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Дмитро Герасимов.

Зі свого боку перший заступник директора КП «Міськсвітло» ДМР Олександр Олефіренко доповів:

«Задля безпеки на вулицях та у дворах міста щоденно ведеться робота зі встановлення та модернізації мереж зовнішнього освітлення. З початку року працівники підприємства вже виконали роботи на 134 вулицях. Загалом встановлено 3 814 світильників, з яких 699 світлодіодних, змонтовано 86 км нової повітряної мережі, замінено 10,5 тисяч ламп та 792 аварійні опори. Плануємо до кінця року виконати роботи ще на 116 вулицях міста, де встановлять близько 2 000 світильників та змонтують близько 50 км нової повітряної лінії самоізольованого дроту. А також замінять близько 10 тис. ламп».

Начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов розповів про ремонти доріг:

«Задля безпеки на дорогах та вулицях у місті насамперед ремонтуються мости та шляхопроводи, основні магістралі та транзитні маршрути великого вантажного транспорту. У рамках поточного та середнього ремонтів міняють дорожнє покриття на вулицях та тротуарах, а також встановлюють нові бордюри. Наразі активно ремонтують внутрішньоквартальні дороги. Цьогоріч планується оновити шляхи біля 100 будинків. Також у Дніпрі продовжують встановлювати колесовідбійний брус. Цьогоріч облаштовано понад 2 км конструкції».

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Александр  (05.08.21 21:33): На углу улицы Прессовой светофор поставьте, а то выехать в час пик не возможно!!! Відповісти | З цитатою
др  (04.08.21 20:03): ул. Н.Руденко (Войцеховича) чего стоит. Ямы жуткие, никогда не ремонтировали. Сотни машин ездят. Відповісти | З цитатою
Вера  (04.08.21 18:30): Центральна алея Бульвару Слави залишається без освітлення.

Улюблене місце відпочинку тисяч мешканців ж/м Перемога, зелена зона рекреаційного призначення, має дитячі атракціони, дитячий та тренажерний майданчики, але НЕ МАЄ ОСВІТЛЕННЯ.

Перехожі змушені підсвічувати собі ліхтарями в 21 столітті на центральній вулиці спального району промислового центру. Сором!
Відповісти | З цитатою
Пешком  (04.08.21 18:01): Лето заканчивается, а пешеходные переходы не разукрашены до сих пор. Відповісти | З цитатою
Citizen  (04.08.21 17:53): И к чему камуфляжная маска в официальной, рабочей и формальной обстановке? Відповісти | З цитатою
Лора  (04.08.21 17:43): Интересно, каков штат предприятия, которое устанавливает 5-6 светофорных объектов и ремонтирует 3-4?
Очень бы хотелось во время прямой телефонной линии услышать обещания по поводу обновления пешеходной разметки в районе учебных учреждений.
Відповісти | З цитатою
Странно  (04.08.21 17:08): "будет нанесено около 600 км разметки краской и около 55 км – пластиком" если все знают что разметка краской держится от 3 до 6 месяцев максимум, какой смысл ежегодно выбрасывать деньги когда пластиковая разметка будет лежать лет 10 и не нужно каждый год рисовать... Відповісти | З цитатою
1  (04.08.21 17:06): Дорог 6 млн. км. Знаков 480 тысяч, светофоров, 300 тысяч.
6 штук поменяли... Ммм. Капитализм, эффективность!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті