Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Величезна тополя становить небезпеку для відвідувачів кладовища

Величезна тополя становить небезпеку для відвідувачів кладовища

З неї час від часу падають гілки, а те, що стовбур гниє – видно неозброєним оком. Все це відбувається на цвинтарі. Відвідувачі неодноразово просили прибрати аварійне дерево, однак марно.

Яке ж диво має статися, щоб небезпеку ліквідували.

Розлога і трухлява. За більш як півстоліття ця тополя стала повноправною мешканкою Новоклочківського цвинтаря. З кожним роком дерево більшає, витісняючи собою могили. А останнім часом з нього ще й почали падати величезні гілки.

Останні кілька років на могили батька та брата Валентина Федорівна приходить з острахом. Усе через стару тополю, яка росте на сусідній ділянці. Дерево, каже жінка, в аварійному стані.

Своїх родичів жінка провідує щомісяця. Каже: з прилеглої території постійно доводиться прибирати сухі гілки. Інколи ті настільки великі, що впоратися сама вона не може.

З проханням спиляти дерево Валентина Федорівна неодноразово зверталась до міськради. Зокрема, до балансоутримувача цвинтаря – КП “Ритуальна служба”. Однак щоразу отримувала однакові відповіді.

У комунальному підприємстві кажуть: ліквідувати дерево своїми силами не можуть. Не мають спеціальної техніки. І, головне, – це не в їхній компетенції.

Зі своїм проханням жінці радять звертатися до КП “Зеленбуд”.

Однак, гарантії, що Зеленбуд прибере дерево – теж немає. Бо тополя стоїть на приватній території, власниками якої є господарі могили. Однак, на кладовищі їх не бачили вже років 15.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ССС  (10.08.21 16:36): Можно на дрова кому-нибудь предложить его спилить. И живым тепло будет и усопшим светлее сразу станет. Відповісти | З цитатою
Ждем-с  (10.08.21 11:26): Тут на кладбище аварийное дерево, и это не волнует вла-сти, а то что три аварийных тополя во дворе по ул. Воскресенской 1-Б, прямо на двор детского садика свисает, так это никого не волнует. Равнодушные вла-сти. Відповісти | З цитатою
Сторонник реальности  (09.08.21 23:15): Вы чЁ, ребята!?) ... У нас деревья убирают только там где это выгодно... И не важно, аварийные они, или нет!) Відповісти | З цитатою
Саша  (09.08.21 23:12): А как же та машина которую с помпой купили пол года назад? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
а для вечных  (09.08.21 22:52): жителей кладбища не представляет опасности? Відповісти | З цитатою
Рол  (09.08.21 20:57): Ни одного письма. Как это понимать? Сливы килограммами, это ещё турбулентность Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті