Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
21:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Делегація мерії Дніпра зустрілася з керівництвом муніципалітету м. Ірондеквойт та Бібліотеки Рочестерського університету: про що домовилися

Делегація мерії Дніпра зустрілася з керівництвом муніципалітету м. Ірондеквойт та Бібліотеки Рочестерського університету: про що домовилися

У ході візиту до США делегація Дніпровської міської ради провела зустрічі в муніципалітеті м. Ірондеквойт (штат Нью-Йорк) та Бібліотеці Рочестерського університету.

Секретар міської ради Олександр Санжара, начальниця управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Чернишова та директор комунального підприємства «Музей історії Дніпра» Олег Репан зустрілись з мером Ірондеквойта Джоном Пертіконом, співробітниками муніципалітету, членами Української федеральної кредитної спілки і взяли участь у святкових заходах до Дня Незалежності України. Представники мерії Дніпра вручили офіційний лист від міського голови Бориса Філатова меру Ірондеквойта, в якому висловлено подяку за сприяння налагодженню співробітництва між нашими громадами, а також за збереження української історії, традицій та цінностей на теренах США.

Водночас Джон Пертікон від імені жителів Ірондеквойта випустив заяву підтримки напередодні 30-річчя Незалежності України і висловив надію на подальшу успішну співпрацю громад міст Ірондеквойта й Дніпра.

Окрім муніципалітету, дніпровська делегація відвідала Бібліотеку університету м. Рочестера, де зустрілась з директором відділу рідкісних книг, спеціальних колекцій та збереження пані Мірандою Мімс. Саме тут розташована Українська колекція Рочестера, започаткована Мірком Пилишенком (емігрантом з України, вченим, художником і філантропом, який у 1949 р. вимушений був покинути рідну землю і поїхати до США). Один із напрямів роботи відділу – збирання матеріалів про різні громади, які живуть у Рочестері.

Під час зустрічі між сторонами досягнуто домовленість щодо підписання меморандуму про співробітництво між Бібліотекою української діаспори ім. сенатора Джона Маккейна у Дніпрі та бібліотекою університету. У рамках документа сторони почнуть працювати над спільним пілотним проєктом щодо роботи з архівами пана Пилишенка.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепропетровский патриот  (21.08.21 18:10): Коллаборанты. Никак не наездятся в свой Фашингтон. Відповісти | З цитатою
Юный пeдеpaст  (21.08.21 12:15): лучше бы договорились, чтобы друзья-американцы перечисляли каждому жителю Днепра ежемесячно по 120 долларов. Відповісти | З цитатою
Наташа  (20.08.21 14:38): заявлениями и одобрениями можно было прекрасно обментьяся по почте, а встречу провести в зуме . Сэкономили бы бюджетные деньги. Но тут же повод был смотаться за границу ) Как и Филатову с Лысенко в Японию ,Германию, Англию и так далее . Відповісти | З цитатою
Внимательный  (20.08.21 14:36): А шо это на бабце белый юпец имеет такой помятый вид, а ж неприлично, чем они там в библиотеке занимались. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Vv  (20.08.21 14:14): WTF??))
И это за наши налоги
Может пора того, менять их
Відповісти | З цитатою
ОЧЕНЬ НУЖНОЕ ПРИМЕНЕНИЕ СРЕДСТ  (20.08.21 12:43): А чего бы было не поехать в Бразилию (600т) этнических украинцев, Казахстан (550т), РФ (1,9млн) - просто каким дураком надо быть, что бы туда ехать! А тут под соусом книжек можно заодно и из бюджета оплатить. Да и музей такой нужный!!!, короче лучше денежкам трату не придумаешь!
Вот если бы мер Ирондеквойта приехал бы в Днепр, для подписания меморандума о сотрудничестве с библиотекой и архивом, думаю он даже до каденции не досидел бы, а окружной прокурор в суде просто карьеру сделал бы на посадке мера и возврате денег в бюджет города, но там закон один для всех!, и таких новостей там нет, а здесь закон нужен что бы бороться со сторонниками Краснова и лохами!!
Відповісти | З цитатою
ЗЫ  (20.08.21 12:35): Один человек правильно как-то сказал - ДБ, и добавить нечего. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті