Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські виявили двох іноземців, які перебували на території України незаконно

На Дніпропетровщині поліцейські виявили двох іноземців, які перебували на території України незаконно

За порушення правил перебування на території України відносно нелегалів складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 203 КУпАП, та прийнято рішення про примусове повернення їх до країни походження.

Обидва громадянина після закінчення граничного терміну законного перебування на території України до компетентних органів з приводу легалізації свого перебування, чи з клопотанням щодо продовження терміну перебування на території країни не звернулися. У строк встановлений законодавством строк територію країни не залишили.

На підставі цього правоохоронцями міграційної поліції поміщено одного із них до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для подальшого примусового видворення, а інший з Бориспільського аеропорту покинув територію України.

Поліція нагадує, що порушення іноземцями вимог Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» тягне за собою подальше видворення з території України.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Л.С.  (22.08.21 18:03): Их страны хотя бы назвали ... Відповісти | З цитатою
Заурбек  (21.08.21 12:36): радуйтесь! Скоро их будет много: http://www.state.gov/briefings/department-press-briefing-aug ust-20-2021/
Перевод:Мы выражаем особую благодарность нашим партнерам по всему миру, которые сыграли важную роль в этой операции во всех ее многочисленных частях. Бахрейн, Дания, Германия, Италия, Казахстан, Кувейт, Катар, Таджикистан, Турция, ОАЭ, Великобритания и Узбекистан были или скоро будут транзитными американцами или, в некоторых обстоятельствах, другими через их территории в безопасное место.

Албания, Канада, Колумбия, Коста-Рика, Чили, Косово, Северная Македония, Мексика, Польша, Катар, Руанда, Украина и Уганда также сделали щедрые предложения относительно усилий по переселению афганцев, находящихся в группе риска.

Мы глубоко ценим ту поддержку, которую они нам оказали, и гордимся тем, что сотрудничаем с ними в нашей общей поддержке афганского народа.
Відповісти | З цитатою
Собственно  (21.08.21 07:32): Хотелось бы знать, а сколько вообще законно у нас иностранных граждан, и, поподробнее, чем они законно занимаются?
Может здесь без них никак?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Мда...  (20.08.21 22:11): Такси болты-шмолты пусть потрясут, там этих мигрантов перезрелых пруд-пруди. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті