Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі п’яний водій пошкодив дитячий та спортивний майданчик й поїхав

У Дніпрі п’яний водій пошкодив дитячий та спортивний майданчик й поїхав

8 серпня по спецлінії 102 мешканці одного з дворів Чечелівського району повідомили, що п’яний водій пошкодив дитячий та спортивний майданчик й поїхав з місця.

Патрульні прибули на місце і побачили поламаний паркан та тренажери. Неподалік стояв автомобіль Volkswagen зі слідами ДТП.

Очевидці підтвердили, що саме цей транспортний засіб був учасником аварії.

Біля машини перебував водій із явними ознаками сп’яніння. Чоловік сказав, що не пам’ятає, як потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Громадянину запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою газоаналізатора Alkotest. Результат – 2.21 проміле алкоголю в крові.

Патрульні оформили дорожньо-транспортну пригоду та склали на чоловіка протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Водія відсторонили від керування.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Жанна  (11.09.21 10:18): что за очевидцы, которые готовы во всем помогать властям? А если это их самих коснется? Відповісти | З цитатою
Ребенок  (11.09.21 10:02): Молодец Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті