Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Студенти коледжу економіки та бізнесу провели сьогодні «День з поліцейським та рятівником»

|«« «« »» »»|

13-го вересня, надзвичайники міста Дніпро, спільно з представниками поліції, провели інформаційно-роз'яснювальний захід "День з поліцейським та рятівником" для учнів та викладачів фахового коледжу економіки та бізнесу.

Захід розпочався з проведення тренувальної евакуації учнів та викладачів з будівлі закладу. Під час евакуації, рятувальники здійснили пошук та порятунок умовного постраждалого. Після цього, надзвичайники та поліцейські розповіли усім присутнім про правила надання першої медичної допомоги постраждалому, а також показали, як правильно діяти при кровотечі та переломах.

Далі надзвичайники провели бесіду щодо правил пожежної безпеки. Навели статистику пожеж, розповіли про найчастіші причини загорань та зазначили, як слід діяти при різних надзвичайних ситуаціях.

Хлопці та дівчата мали змогу відчути себе в ролі пожежного-рятувальника, приміряти на себе бойовий одяг та спорядження рятувальників, спобувати загасити умовне займання за допомогою вогнегасників, а також подати воду.

Рятувальники впевнені, що такі заходи дають підростаючому поколінню можливість більше дізнатися про Службу порятунку та краще розуміти правила пожежної безпеки та безпеки жіттєдіяльності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Полицейским  (13.09.21 17:45): и спасителем? Спаситель — религиозный эпитет, связанный с идеей избавления человечества от страданий. В разных религиозных учениях спасителями именуются: В иудаизме — Машиах (мессия), «последний избавитель». В христианстве Спаситель — это Иисус Христос, спасший людей от первородного греха. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті