Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

РФ видала Дніпропетровщині вбивцю, який завдав пенсіонерам 34 удари ножем

РФ видала Дніпропетровщині вбивцю, який завдав пенсіонерам 34 удари ножем

За розбійний напад та вбивство двох людей молодик, який переховувався від слідства в Російській Федерації, опинився на лаві підсудних.

За дорученням Офісу Генерального прокурора Дніпропетровською обласною прокуратурою вживалися заходи щодо фактичного прийому виданого з Російської Федерації громадянина України. Останній перебував у міжнародному розшуку за підозрою у вчиненні розбою та умисного вбивства подружжя похилого віку з особливою жорстокістю (ч.4 ст.187, ч.2 ст.115 КК України).

Встановлено, що у лютому 2018 року 26-річний мешканець Марганця заради легкої наживи проник до будинку пенсіонерів, наніс господарю та його дружині не менше 34 ударів ножем по голові та тілу, після чого заволодів їх грошовими коштами у сумі 3000 гривень та з місця злочину зник. Від одержаних травм потерпілі померли.

Тривалий час зловмисник перебував у міжнародному розшуку та у жовтні 2020 року був затриманий на території м. Санкт-Петербург Російської Федерації.

Наразі до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Нікопольською окружною прокуратурою. Обвинувальний акт направлено до суду.

Дніпропетровською обласною прокуратурою забезпечується нагляд за дотриманням межі кримінальної відповідальності виданої особи та гарантій, наданих російській стороні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


perfect stranger DP  (14.09.21 22:56): собаке - собачья..??= ан нет... - кормим..((( Відповісти | З цитатою
Иван  (14.09.21 18:26): Там своего дер.ма хватает, нам наше отдали Відповісти | З цитатою
пешеход  (14.09.21 13:48): Нужно было в дээнерию бежать. Там бы на подвале и сгнил, не пришлось бы на него сейчас деньги тратить. Відповісти | З цитатою
444  (14.09.21 12:52): Думал из -за поребрика его не выдадут. Там своих таких, хоть греблю гати. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті