Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Мануйлівському проспекті у Дніпрі триває ремонт колектору зливової каналізації

|«« «« »» »»|

У Дніпрі, на просп. Мануйлівському, триває поточний ремонт колектору зливової каналізації. Там прокладають 345 метрів нового каналу, який вирішить проблему з підтопленнями частини проспекту.

«Усі мешканці Дніпра знають про проблеми водовідведення в Амур-Нижньодніпровському районі. Саме тут, на просп. Мануйлівському, були зливові колодязі, які нікуди не були підключені. Торік ми уклали тут близько 140 метрів зливового колектору. Цьогоріч додатково укладаємо 345 метрів, у планах на наступний рік – ще 500 метрів.

Ми відмовилися від використання бетонних труб, замість них – поліпропіленові. Вони мають низку переваг, зокрема, у них не збирається мул», – зазначив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Роботи планують завершити за два тижні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (15.09.21 12:15): Были ливневки которые не были никуда подключены?? Вы серъезно?
Хватит ВРАТЬ!!!
Живу на Воронцова больше 40 лет. Еще 15 лет назад не было тех озер которые имеют место быть последние 1,5 десятилетия на перекрестках с улицами Красноармейская и Мариупольская. Потом пригоняли пожарки и они откачивали лужи. С приходом ОПГ БАФ и откачивать перестали.
Спасибо конечно что делают ливневки на Воронцовке, но так нагло врать что их там не было или они не были подключены это совсем не хорошо! Еще в начале 90-х, когда засыпали залив и планировали строительство нового жилмасива на песках, проложили новую ливневую канализацию. Я это видел своими глазами. Не нужно себе звезды вешать. Вы просто делаете свою работу, а не геройские поступки!
Ну и о том как ведется строительство лучше промолчу. 3 калеки по пару часов в день. Такая активность что просто жуть… Прям как с расчисткой речки Гнилокишь. Никто ничего не делает. И не чистит и врезки канализации не проверяет. Стандартный звездешь…
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Погонщик красного КТМ_а  (14.09.21 16:31): Бетонное кольцо тупо на трубе стоит??? А - Арригинальна... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті