Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Днепровский студент и школьник изобрели новый способ выращивания растений в космосе

Днепровский студент и школьник изобрели новый способ выращивания растений в космосе
Команда дніпровських та київських юних науковців винайшла новий спосіб вирощування рослин у космосі Ірина Руденко · 7 жовтня, 13:25 Команда дніпровських та київських юних науковців винайшла новий спосіб вирощування рослин у космосі Кафедра космічних інформаційних технологій ДНУ Команда, до складу якої увійшли дніпровські студент та школяр, а також київські студентки, під час хакатону NASA Space Apps Challenge Dnipro винайшла новий спосіб вирощування рослин під час довгих космічних місій. Про це йдеться у повідомленні кафедри космічних інформаційних технологій Дніпропетровського національного університету на сторінці у Facebook. Зазначається, що студент 1-го курсу Едуард Пасічник, учень середньої школи №73 Вадим Каплюк, студентки КНУ імені Тараса Шевченка Катерина Мальована та Інна Шаповаленко взяли участь у челленджі "Have Seeds Will Travel!", метою якого було винайти новий спосіб вирощування рослин під час довгих космічних місій. Учасники мали доступ до необхідних даних NASA. За допомогою статей агентства команда винайшла нові методи, які збільшують врожайність та ефективність розвитку рослин. Також юні науковці створили 3D-модель спеціальної космічної оранжереї, в якій астронавти зможуть вирощувати необхідні культури. Що відомо - NASA Space Apps Challenge - це 48-годинний онлайн хакатон. Протягом 2 днів тисячі інноваторів, кодерів, дизайнерів, аналітиків і шанувальників космосу об’єднуються в команди і вирішують завдання від NASA.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Шурик Г. (гость)  (08.10.21 09:34): лучше бы экспериментировали с сексом в невесомости Відповісти | З цитатою
а той в окулярах..  (08.10.21 09:28): якийсь дивний..
воно козел чи комусь каже вказує на його роги?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті