Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Презентація міського автобуса Скіф – 5204

Презентація міського автобуса Скіф – 5204
У м. Дніпропетровську, у ВАТ „Автопромінь”, за участю головного управління промисловості, транспорту та зв’язку облдержадміністрації пройшла презентація міського автобуса великої місткості „Скіф – 5204”, виробленого спільним українсько-російським підприємством ЗАТ „КАМАЗ - УТК” (м. Харків).

На презентацію були запрошені керівники облавтоуправління, транспортних управлінь Дніпропетровського, Криворізького, Дніпродзержинського, Новомосковського, Павлоградського міськвиконкомів, автотранспортних підприємств, приватні перевізники, представники обласних ЗМІ.

„Скіф – 5204” – автобус нового покоління із сучасним дизайном, з використанням термошумоізолюючих матеріалів, виготовлений на базі автобусного шасі „КАМАЗ – 5297” та сертифікований в Україні, має 27 сидячих місць і може перевозити до 100 пасажирів. Його переваги: нижча від схожих за класом автобусів ціна, уніфікація вузлів та комплектуючих з автомобіля КАМАЗ, що дає можливість здійснювати гарантійне та сервісне обслуговування автобусів в усіх автоцентрах КАМАЗ.

Презентація була організована з метою розвитку рівноправних, взаємовигідних та прогнозованих відносин з Російською Федерацією, поліпшення транспортної інфраструктури міст області.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте