Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Активізація євроінтеграційних процесів на регіональному рівні

З метою забезпечення виконання в області проголошених Президентом України Віктором Ющенком пріоритетних напрямів розвитку держави на шляху до Європейського Союзу, Програми Кабінету Міністрів України „Назустріч людям”, планів дій „Україна - Європейський Союз” та „Україна – НАТО”, активізації євроінтеграційних процесів на регіональному рівні, інформування широких верств населення щодо переваг європейської інтеграції, виконуючим обов’язки голови облдержадміністрації Іваном Чорнокуром підписано доручення про підготовку проекту програми забезпечення реалізації стратегії євроінтеграції на регіональному рівні та створено відповідну робочу групу.

16 лютого виконуюча обов’язки заступника голови облдержадміністрації, голова робочої групи, Наталія Бойцун за участю начальників управлінь облдержадміністрації провела перше організаційне засідання по підготовці проекту названої програми, яка буде розрахована на найближчі три роки.

В числі основних напрямів розробки регіональної Програми подальше посилення стабільності та ефективності органів, що забезпечують демократію та верховенство права, забезпечення поваги до свободи засобів масової інформації та свободи слова, покращення інвестиційного клімату, створення прозорих і передбачуваних умов ведення бізнесу, спрощення адміністративних процедур та боротьби з корупцією тощо.

Всі пропозиції від структурних підрозділів облдержадміністрації повинні бути направлені на розгляд робочої групи вже до кінця цього місяця.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте