Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Взимку будівництво Решетилівської траси не зупиняється

Взимку будівництво Решетилівської траси не зупиняється

На Дніпропетровщині продовжують будувати нову трасу на Київ. Вже готова майже 30-кілометрова ділянка. Нині техніка працює за каналом Дніпро-Донбас. Там зводять естакаду та облаштовують дорожнє полотно.

Національну магістраль Н-31 зводять «з нуля». Дорожники вже побудували майже 30 км автошляху. Нині тривають роботи на фінішній ділянці – за каналом Дніпро-Донбас. Її протяжність 29,5 км.

«Взимку будівництво решетилівської траси не зупиняється. Асфальт не укладаємо, але працюємо над кількома штучними спорудами. Зводимо мости, шляхопроводи і тунелі», – сказав начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.
Мостовики і важка техніка працюють одночасно на кількох відрізках. Зокрема – над 600-метровою естакадою через річку Оріль. А ще – облаштовують піщану основу для нової дороги.

Дніпропетровщиною проходитиме майже 60 км нової магістралі Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

У 2021-му на Дніпропетровщині побудували та відремонтовали майже 460 км державних доріг. Оновили і майже 130 км місцевих автошляхів.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Альфред  (17.01.22 11:29): Хорош пиариться! Откройте то что уже построили! Население в Ивановке уже фигеет от транзитного транспора! Відповісти | З цитатою
тоже мне новость  (13.01.22 14:04): и прошлой зимой не останавливалось. -15, в поле -20, а они работают. Ни в одной стране мира не работают, поскольку это приводит к значительному ухудшению качества, но что поделать? - бюджет сам себя не напилит и карманы нужно набивать пока не отогнали откормушки Відповісти | З цитатою
макс  (13.01.22 12:35): тут более интересен вопрос - когда мы поедем Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мыздобул  (13.01.22 12:19): Ну с нуля - это они, конечно, громко сказали... Первые участки были построены ещё в 90-е... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті