Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
08:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В США издали книгу о Днепре

В США издали книгу о Днепре

Новое издание посвящено особой роли нашего города в истории Украины с 2014 года и называется «Украинский Форпост: Днепропетровск и русско-украинская война».

Авторами книги стали наша землячка, днепровская журналистка Елена Андрющенко (несколько лет назад переехавшая в США) и Николас Кайл Купенский.

Об этой книге наша землячка рассказала следующее:

«Маю честь бути співавторкою книги "Форпост України: Дніпропетровськ та російсько-українська війна", яка побачила світ сьогодні і зовсім скоро розлетиться по усьому англомовному (і не тільки) світу.

Книга видана за редакцією відомих дослідників Taras Kuzio та Sergei Zhuk. Наш з Nick Kupensky розділ називається "Форпост України: роль Дніпра у розв'язанні конфлікту на Донбасі", де використані мої журналістські матеріли, опубліковані в газеті "Днепр вечерний" у період 2014-2018 рр.

У період 2014-2019 я працювала кореспондентом газети "Днепр вечерний" і є автором більш ніж сотні матеріалів, присвячених темі війни на Сході України. За плечима безліч зустрічей з бійцями, волонтерами, переселенцями, полоненими... Усими тими, кого так чи інакше заторкнула війна.

На жаль, друкована версія газети, де я працювала багато років, у січні 2021 р. припинила своє існування. Але, завдяки книзі, рядки з "Днепра вечерного" тепер прочитають у різних країнах.

А ще, сьогодні, у період гострої загрози, особливо важливо розповідати правду про той жах, що відбувається на Сході України, та ту неоціненну роль мого рідного Дніпра у подоланні наслідків війни».

После выхода книги Елена уже была приглашена на ряд местных телеканалов, где рассказала об особой роли Днепра в этом противостоянии.

Печатный вариант книги доступен лишь в США, Канаде и некоторых странах Западной Европы.

Но каждый желающий может бесплатно скачать эту книгу и прочесть по следующей ссылке.

Фото со страницы Елены Андрющенко.



Gorod.dp.ua на Facebook.


арифметика  (01.02.22 11:38): "роль Дніпра у розв'язанні конфлікту на Донбасі","Дніпропетровськ та російсько-українська війна". А где перевод книги на украинский язык? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте