Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Триває фестиваль дитячих театрів “Чародій збирає друзів”

У Дніпропетровській області в центрах позашкільної освіти та Палацах культури, у школах та гімназіях, дитячих садках та музичних школах існують близько 140 дитячих театрів, театральних гуртків та студій. Тому закономірним є виникнення у 1990 році міцних традицій фестивалю саме дитячих театрів.

Започаткував фестиваль дитячий театральний колектив "Чародій", який у 1990 та 1991 році провів І та II Всесоюзні фестивалі "Чародій збирає друзів", де взяли участь колективи дитячих аматорських театрів з Молдови, Естонії, Росії, України. Пізніше фестиваль став обласним і щорічно проходить під патронатом управління освіти і науки та управління культури облдержадміністрації, за підтримки адміністрації та профспілкового комітету ВАТ „Дніпропетровський трубний завод". З 22 по 26 березня 2005 року тривають зустрічі з дитячим театральним мистецтвом, адже відкрився обласний фестиваль дитячих театрів „Чародій збирає друзів"-2005!

На фестивалі зустрінуться 25 дитячих колективів з мм. Кривого Рогу ("САМ", "Дитячий світ"), Дніпродзержинська ("Студія акторської майстерності", "Десятий квартал"), Павлограду ("Хоробрі мандрівники", "Барвінчата"), Тернівки ("Світ дитячого театру"), Марганця ("Єралаш"), с.Зоря Дніпропетровського району ("Слово"), смт Краснопілля ("Пілігрім"), м. Дніпропетровська ("Чародій", "Чарівний міст", "Юні лицедії", "Шарм", "Крок", "Пролісок", "Червона пантера", "Олеандр") та ін. Під час фестивалю будуть проведені майстер-класи, театральні ринги, творчі лабораторії, арт-тренінги, психо-драми, ігри-імпровізації, дискотеки.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте