Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Слідчі закрили кримінальні провадження по фактам смерті братів міського голови Кривого Рогу

Слідчі закрили кримінальні провадження по фактам смерті братів міського голови Кривого Рогу

Станом на 8 лютого кримінальні провадження по фактам смерті братів міського голови Кривого Рогу - Андрія та Бориса Павлових, закриті.

Цю інформацію Суспільному підтвердила речниця Криворізького відділу поліції Оксана Лєсонен.

За її словами, кримінальні провадження закриті на підставі статті 284 Кримінального кодексу України, а саме - у зв`язку з відсутністю подій кримінального характеру.

Що відомо

15 серпня 2021 року в селі Вільне під Кривим Рогом знайшли мертвим 48-річного міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова. Поруч із тілом лежала зброя.

7 вересня начальник слідчого управління поліції області Олег Сліпчук повідомив, що основна версія смерті Павлова — самогубство з мотивами, які можуть бути пов’язані з особистим життям та перебуванням на посаді мера. Правоохоронці відкинули версію "вбивство".

18 жовтня в Кривому Розі у власній квартирі знайшли тіло Андрія Павлова – брата Костянтина Павлова. За даними поліції, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого не було. Пізніше правоохоронці повідомили, що його смерть сталася "внаслідок отруєння алкоголем".

10 листопада в Кривому Розі знайшли повішеним двоюрідного брата загиблого міського голови Костянтина Павлова Бориса Павлова. Основна версія смерті — самогубство. За словами сусідів, чоловік важко хворів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вот как  (09.02.22 12:07): Чем дальше-тем смешнее. Відповісти | З цитатою
5454  (09.02.22 09:48): Поэтому всех пенсионеров МВД нужно лишить пенсий и пусть выкручиваются как могут на старости лет. Почему? Потому, что работник МВД в Украине - это посути преступник. Відповісти | З цитатою
Проходящий  (09.02.22 08:51): Та кто бы сомневался... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті