Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали «смотрящого» за містом

На Дніпропетровщині поліцейські затримали «смотрящого» за містом

«Кримінальному авторитетові» та особі, яка до нього звернулася за «допомогою», повідомлено про підозру.

Задокументували протиправну діяльність підозрюваних оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області та слідчі обласної поліції. За даними слідства, жінка звернулася до «смотрящого» за одним із міст Дніпропетровської області, аби той допоміг їй вирішити проблеми з нерухомістю. Маючи вплив та зв’язки у кримінальному середовищі, чоловік організував силове вирішення даного питання.

Учора, 10 лютого, поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України так званого «смотрящого». Йому та жінці, котра звернулася за «допомогою», повідомили про підозру: «кримінальному авторитетові» - за встановлення або поширення злочинного впливу (ч. 1 ст. 255-1 Кримінального кодексу України), жінці - за звернення за застосуванням злочинного впливу (ч. 1 ст. 255-3 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

За встановлення або поширення злочинного впливу передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна, а за звернення за застосуванням злочинного впливу - від трьох до семи років ув’язнення.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Хлебный дар  (12.02.22 07:19): Я чего то думал что все смотрящие за нашим городом или Хозяйва этого города живут в свечках напротив Зеленого шара, а это на фото какой то самозванец или душевно больной Наполеон с Палаты №6 Відповісти | З цитатою
Копейка  (11.02.22 16:03): Обратилась к угловатому автораритету Відповісти | З цитатою
:)  (11.02.22 14:33): А когда можно будет в комментариях оставлять скриншот экрана? Відповісти | З цитатою
Цхх  (11.02.22 14:12): Все по понятиям и законам. У тех так, кто за ними пришел тоже так. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (11.02.22 13:40): К криминальным авторитетам за помощью по вопросам недвижимости обращались в 90-е и начало нулевых, когда чиновники и их родственники беспредельничали(знакомая обращалась, когда у нее сын чинуши хотел квартиру забрать - помогло!)... Вот снова похоже настали такие времена, только не помогает уже...здобули! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
опер  (11.02.22 13:28): теперь будет из под шконки присматривать за парашей) Відповісти | З цитатою
читайте:  (11.02.22 13:02): «Уголовному авториту»... «АВТОРИТЕТУ» - так правильно на русском языке. Довагие жувнаисты вы же где-то учивись, хоця вряд-ли. Вы в медийном пространстве. НЕ издевайтесь над нормальными грамотными людьми. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті