Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДТЕК Дніпровські електромережі застерігає клієнтів від шахраїв, які ходять по домівках

ДТЕК Дніпровські електромережі застерігає клієнтів від шахраїв, які ходять по домівках

У Кривому Розі та інших містах області невідомі люди під виглядом працівників комунальних служб намагаються потрапити до будинків та квартир жителів.

Це можуть бути шахраї або мародери. Співробітники ДТЕК Дніпровські електромережі наразі не проводить роботи на дому у клієнтів. Не відкривайте двері та повідомте про такі випадки у поліцію.

Останнім часом зафіксовані випадки, коли до людей звертаються сторонні особи, які представляються співробітниками компанії ДТЕК Дніпровські електромережі. Закликаємо наших клієнтів бути пильними. Звертаємо увагу: наш персонал з кінця лютого не проводить зняття показів або інших робіт, які вимагають потраплянняу будинки та квартири клієнтів.У таких випадкахрадимо звертатися в поліцію.

Також нагадуємо, що для безпеки клієнтів та співробітників усі центри обслуговування клієнтів тимчасово закриті. Але наші фахівці готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: соцмережі, кол-центр (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Використовуйте лише офіційні канали інформації.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті