Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
08:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Олимпийском доме Днепра создадут Гуманитарный хаб

В Олимпийском доме Днепра создадут Гуманитарный хаб

Олимпийский дом станет центром решения помощи беженцам из разных регионов страны.

Днепр стал одним из крупнейших центров Украины по приему беженцев из разных областей страны. К решению этой проблемы активно подключились представители Олимпийского комитета Украины и Украинской ассоциации футбола.

Вчера в Днепре побывал президент УАФ Андрей Павелко. По итогам его визита и встреч с руководителями региона было принято решение о создании Гуманитарного хаба на базе Олимпийского дома Днепра.

Вот что рассказал Андрей Павелко:

«З початку повномасштабного вторгнення російських військ, і усі 8 років війни, мій рідний Дніпро є головним форпостом України на сході. Місто готове до відсічі російських окупантів завдяки злагодженій роботі місцевої влади і наших військових. Особисто подякував за це голові обласної військової адміністрації Валентину Резніченку і голові обласної ради Миколі Лукашуку. Обговорили з ними створення в Дніпрі гуманітарного хабу УАФ, який на сході буде центром надання допомоги і розміщення евакуйованих сімей, зокрема, з Маріуполя, Херсона, Харкова, міст і сіл Донецької і Луганської областей.

Місцевий центр працюватиме в тісній зв’язці з Києвом і Ужгородом, де в нас вже функціонують такі гуманітарні штаби в рамках роботи Координаційного центру УАФ, який маю честь очолювати. Це спростить координацію дій з тимчасового розміщення і подальшої відправки евакуйованих дітей на захід країни і далі за кордон, на клубні футбольні бази наших іноземних партнерів. Гуманітарний центр Дніпра може розміститися в Олімпійському домі, де також буде можливість розмістити групи евакуйованих дітей. Куруватиме його роботу перший віце-президент УАФ Алан Плієв. За Гуманітарний штаб у Києві відповідає перший віце-президент УАФ Олексій Михайличенко, а в Ужгороді - перший віце-президент Анатолій Демяненко.

Також в Дніпрі, разом з першим віце-президентом УАФ Вадимом Костюченко і Архієпископом дніпровським і криворізьким Симеоном зустрілися з почесним віце-президентом СК “Дніпро-1” Юрієм Березою, який зараз очолює один з підрозділів захисників Дніпра, і виконавчим директором клубу Андрієм Русолом. Вдячний керівникам СК “Дніпро-1” за готовність надати їх клубну базу для розміщення евакуйованих дітей. Натомість обговорили з Юрієм Березою можливості для передачі його підрозділу необхідних речей і медикаментів.

Футбольна спільнота Дніпропетровщини разом з військовими готова захистити рідну землю від окупантів, в яких немає жодних шансів! Переможемо! Слава Героям! Слава Україні!».

Фото со страницы Андрея Павелко.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (11)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте