Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали двох колаборантів

У Дніпрі патрульні затримали двох колаборантів

Про те, що на вулиці Кониського невідомий ходить та фотографує вулицю вчора спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужих громадян. Патрульні оперативно прибули на місце події і виявили схожого за прикметами громадянина. Той, побачивши поліцейських, помітно занервував.

Під час поверхневої перевірки у 32-річного чоловіка, мешканця Дніпра, виявили два мобільних телефони, в яких були дописи про те, що він підтримує діяльність країни-агресора, надіслана на російські номери інформація про обстріли міста, фотографії інфраструктури Дніпра, розклад вантажних потягів. Чоловіка одразу доставили до відділку поліції. Інформацію передано до Служби безпеки України для подальшого з'ясування причетності громадянина до диверсійної діяльності.

Ще одного прихильника "руского міра" поліцейські виявили вчора на вулиці Горяній у Соборному районі. Інспектори звернули увагу на підозрілу поведінку 55-річного чоловіка, який побачив службове авто. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у мобільному телефоні антиукраїнські гасла в месенджерах, законодавчі акти Російської федерації. Під час спілкування з патрульними чоловік не заперечував факт підтримання "спєцопєрації". Його доставили до відділку поліції. Інформацію про чоловіка передали до Служби безпеки України.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті