Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
09:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине проводят ремонт дорог

|«« «« »» »»|

Работы осуществляются на самых проблемных участках в Днепровском, Каменском, Новомосковском районах.

А в целом в нынешнем году Службой автомобильных дорог области запланировано обновление дорожного покрытия на 450-ти километрах магистралей области. Конечно, в первую очередь реализация этих планов зависит от сроков окончания войны…

Вот что о текущих работах и планах на этот год сообщают в Службе автомобильных дорог Днепропетровской области:

«Бригади дорожників працюють на основних автошляхах області, аварійну ямковість ліквідують на дорогах міжнародного, національного та регіонального значення. В першу чергу забезпечуємо безпеку руху для пересування мешканців із сусідніх областей та доставку гуманітарної допомоги.

Наразі Служба автомобільних доріг проводить роботи в рамках експлуатаційного утримання. Ремонти тривають у Дніпровському, Кам´янському та Новомосковському районах.

У 2022 році Службою автодоріг було заплановано оновлення 450 км автошляхів державного значення різних категорій – міжнародних, національних, регіональних та територіальних. Це більше 20 доріг Дніпропетровщини які мали отримати нове сучасне дорожнє покриття.

Наголошуємо, що наразі жодних капітальних ремонтів не проводимо, виконуємо роботи виключно з ліквідації аварійної ямковості - заради безпеки місцевих мешканців та людей що евакуюються дорогами нашої області.

Після нашої Перемоги ми обов’язково відновимо Велике Будівництво і реалізуємо всі плани – будівництва доріг, мостів та їх капітального відновлення!».

Фото – Служба автомобильных дорог области.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте