Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Допомогти колегам-захисникам України: Досвід волонтерського штабу ІНТЕРПАЙП

|«« «« »» »»|

В компанії ІНТЕРПАЙП працює близько 10 тисяч осіб, і вже 760 із них захищають країну в лавах Збройних сил та територіальної оборони. Більшість співробітників (понад 580) були мобілізовані після початку масштабної війни в Україні. Для допомоги мобілізованим колегам в компанії за підтримки Віктора Пінчука створили власний волонтерський штаб.

Зараз мобілізовані працівники ІНТЕРПАЙП допомагають у тилу та захищають Україну в гарячих точках на Харківщині, у Луганській, Запорізькій, Донецькій і Херсонській областях. Кожного з них за потреби забезпечують екіпіровкою. В першу чергу - бронежилетами, а також спеціальними турнікетами і кровоспинними препаратами за міжнародним стандартом. Також допомагають тактичною екіпіровкою - берцями, формою, розгрузками під магазини, протиосколковими окулярами, формою, спальними мішками тощо. Тактичну екіпіровку замовили в Німеччині, Данії та Україні, і вона - відмінної якості.

Працівників у гарячих точках забезпечили й спеціальною технікою - тепловізорами та раціями. Зокрема тепловізори доставляли прямо на передову за підтримки волонтерів та військових. Кожна така доставка була окремою маленькою спецоперацією.

Також волонтерський штаб обробляє й специфічні запити. Наприклад, на інструменти для ремонту техніки, саперні чи штикові лопати та маскувальні сітки.

“Ми розуміємо, що Збройні сили забезпечують багато чим, але не всім. Тому у компанії вирішили створити корпоративний волонтерський штаб і закупити необхідні речі для мобілізованих працівників, яких чимало. У штабі є відповідальні за закупівлі й проведення платежів, збір і доставку необхідного, а також ті, хто тримає зв’язок із мобілізованими колегами. Один волонтер спілкується десь із 100 мобілізованими та розуміє, як справи у кожного з колег і чи забезпечені наші захисники усім необхідним”, - розповідає директорка з комунікацій ІНТЕРПАЙП Людмила Новак.

На сьогодні 470 захисників, що працюють в ІНТЕРПАЙП, отримали допомогу. А для працівників у гарячих точках компанія придбала 21 німецький тепловізор та близько 100 комплектів рацій.

Працівники ж дякують за підтримку в повідомленнях та фотозвітах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте