Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
10:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі домашній конфлікт закінчився поножовщиною

У Дніпрі домашній конфлікт закінчився поножовщиною

Ввечері 25 червня мешканцями будинку №101 на проспекті Богдана Хмельницького було виявлено закривавлене тіло 44-річного чоловіка. Люди оперативно викликали швидку та поліцію.

Повідомляється, що під час події у квартирі перебували троє жінок та чоловік. Господиня квартири розповіла, що 55-річна жінка, яка напала на чоловіка, шукала свій телефон, не знайшла, потім кудись вийшла, а повернувшись, завдала чоловікові удару ножем в область живота, а одній з жінок порізала пальці на руці.

Чоловіка з ножовим пораненням у терміновому порядку госпіталізували до медичного закладу до прибуття поліції. Правоохоронці затримали жінку до з’ясування всіх обставин. На місці події вилучили знаряддя злочину - кухонний ніж.

26 червня затриманій повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до 8 років позбавлення волі.



Gorod.dp.ua на Facebook.


?  (27.06.22 14:55): а что там с предыдущими курицами, которые мужиков нажами убивали, а потом другие с феминизмом головного мозга всякие демонстрации собирали "ана убила не оказывавшего сопротивление, но её нужно понять и простить, поскольку она защищалась (от чего защищалась не ясно, но это уже феминисток не интересует)" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті