Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У зоопарку поповнення

У Дніпропетровському зоопарку поповнення. Відразу три маленькі мешканці з’явилися на світ два тижні тому: поні, муфлонвівця та камерунський козел. Для зоопарку подібне – свідоцтво того, що звірям тут добре, вони не лише розвиваються, а й кохаються.

З декретної відпустки першою повернулася камерунська кізонька. Результат її кохання - маленький Угольок. Чорнявий бешкетник важив усього кіло сімсот, тому довелося його підгодовувати. І через тиждень малюк, почуваючись набагато краще, почав освоюватися. Мама - молода кізонька народжувала вперше. Під час вагітності уваги їй було не займати: овочами та фруктами вона ласувала щодня. Працівники зоопарку кажуть: кізонька - гарна мати.

Не відпускає від себе малюка й поні Крапля. Вона на відпочинок пішла відразу після Нового року. Виношувала вперше, 11 місяців. Постійно була під наглядом. Їй навіть робили УЗД. Проте пологи пройшли нормально, і першого квітня в зоопарку з’явилася маленька поні.

Вагітність на Краплю вплинула добре. До цього поні була головною хуліганкою в зоопарку. Тепер її не впізнати. Цілодобово вона дивиться за малюком, навіть вночі не відпочиває. Не пускає до доньки Крапля й коханого. Проте той не сильно переймається: у звірів батьківські почуття - рідкість. Маленька Квіточка, саме так назвали новонароджену, вже твердо стоїть на ногах. Найбільше любить гуляти разом з мамою.

А вівця взагалі відмовилася годувати малюка. Довелося залучити ветеринара. Той і навчив маленьку Доллі вимагати від матері молоко. Тепер після народження Доллі перед працівниками зоопарку стоїть завдання не з легких: побудувати кам’яну гірку. Батько муфлон обожнює висоту, і, звичайно, це перейде до дитини. Вже зараз вівця полюбляє гратися та стрибати. У зоопарку малюками не можуть натішитися. Вся увага прикута до мам і дітей. Умови, створені для звірів у зоозоні, сприяють коханню. Новонароджені - доказ тому. Крім того, на черзі потомство від єнотів - полоскунів, поні та лам.

Анастасія Староскольцева
Gorod.dp.ua на Facebook.


Кир  (11.10.09 10:08): у них всегда стоит дикая вонь..* Ответить | С цитатой
Кир  (10.10.09 22:16): Ребят,вы выдели в каких условиях держат животных? они съедают крошки хлеба,которые им бросают..они всегда стоит дикая вонь..под клетками ползают крысы..

как можно помочь нашему зоопарку?мы ведь не какое-то захалустье,а большой город..а зоопарк у нас ужасен..
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте