Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
03:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Бути чи не бути АТБ на Перемозі-6?

Бути чи не бути? Це гамлетівське питання зараз стосується будівництва на житловому масиві Перемога-6 магазину АТБ. Його планують спорудити біля трьох будинків та навчально-виховного комплексу №111. Усі документи на будівництво, як того вимагає законодавство, “АТБ-торгбуд” має. Але не всі мешканці цього мікрорайону – “за”.

Спочатку проти були всі. Категорично “ні” казали й мешканці будинків по бульвару Слави, 3, 7, проспекту Героїв, 23, й педколектив школи. Відстоювати свої інтереси підключили депутата міськради.

Не один раз збиралися та радилися батьки, вчителі, жителі мікрорайону. Були на цих зборах і представники АТБ. Розповідали, що і як будуть робити щодо благоустрою території, збереження ялинок, надання шефської допомоги школі. Відремонтують і майже сто метрів тепломережі. Що ж до продажу сигарет та спиртного школярам, робити це в АТБ категорично заборонено.

До речі, на ринку таких забобонів немає. Сміття, бомжі, п’яниці, зграї бездомних собак - це реальні приваби тутешнього ринкового сьогодення. І деякі торговці нарівні з бомжами та алкоголіками біля шкільного паркану зробили громадський туалет.

Думки жителів мікрорайону розділилися.

А мешканці п’ятдесяти п’яти квартир цього ж будинку поставили свої підписи під листом до міського голови вже з проханням дозволити побудувати АТБ. Тільки якщо консенсусу між жителями та АТБ буде досягнуто, після закінчення навчального року тут почнуть будувати магазин.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте