Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
18:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском Доме искусств прошел концерт в поддержку украинских воинов

В Днепровском Доме искусств прошел концерт в поддержку украинских воинов

Вопреки войне, коллектив Дома искусств регулярно проводить интересные и патриотические мероприятия, приобщая людей к красоте, гармонии и стремлению к миру.

Вот и вчера десятки гостей Дома искусств стали очевидцами красивого и актуального мероприятия. Здесь прошел благотворительный концерт в поддержку Украины и наших защитников.

О нем подробно рассказала арт-директор Дома искусств Валентина Слобода:

«Колектив Дніпровського Будинку мистецтв попри складність ситуації активно продовжує засобами мистецтва залучати людей до краси, до гармонії, до прагнення МИРУ. Ми даруємо родинам переселенців зустрічі з мистецтвом на театральних виставах, концертах, художніх виставках, майстер-класах. А ще ми організовуємо заходи, на яких збираємо благодійні внески для підтримки наших воїнів. Багато творчих людей Дніпра у цій такій потрібній справі - з нами.

Вчора ми провели благодійний концерт «В підтримку України». Основною метою концерту стало бажання організаторів і учасників подарувати людям зустріч з українською піснею в її жанровому розмаїтті, долучити глядача до участі у зборі коштів на придбання вантажних автомобілів для армії.

Спеціальні гості концерту – учасниці дуету «Edelweiss» Тетяна Окіпна та Маргарита Павлова срібним звучанням української бандури змогли відкрити душі глядачів до сприйняття та пошанування української пісні. Дівчата завжди залюбки виступають на наших заходах, даруючи людям свій талант і любов до рідної української культури.

Гості, що завітали до нашого Будинку мистецтв, почули голоси молодої генерації артистів-вокалістів Дніпра – лауреатів Всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів Олександра Якимця, Карини Верезуб, Варвари Хижнякової та Сергія Лози. Шанувальники Всеукраїнського конкурсу молодих вокалістів імені Бориса Гмирі, на якому молодим давали поштовх до опанування нових вершин в професії, пам»ятають їх яскраві виступи в Гала-концертах. До них приєдналась і артистка Будинку органної та камерної музики Ксенія Белікова.

На єдиному диханні зал у захваті аплодував, співав разом з артистами знайомі пісні про червону руту та як виграє водограй, плакав за загиблими молодими життями.

Музиканти і вокалісти в програмі концерту співали пісні, щоб підійняти дух відвідувачів та розповісти про сьогоденні події на рідній землі. Всі виконавці змогли відчути та передати глибокі емоції, закладені у підібраному пісенному репертуарі.

ВДЯЧНІ НАШИМ ГЛЯДАЧАМ ЗА ДОНАТИ НА ПІДТРИМКУ НАШИХ ВОЇНІВ!

Особливо зворушливим було те як до збору коштів долучились і ті глядачі нашого концерту, що сьогодні втратили свої домівки, статки і вимушені були переїхати у Дніпро та живуть у наших шелтерах. Пам’ятаймо: навіть невеликі суми разом – це велика допомога ЗСУ. Зібрані кошти сьогодні вже перераховані на потреби військових до БО БФ «Фонд Оборони Країни».

ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ КОНЦЕРТУ!

Сподіваємось на нові зустрічі!».

Фото со страницы Валентины Слободы.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте