Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
02:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре опять начинают строить космические корабли!

|«« «« »» »»|

«Ноосфера» проведет первые в Украине соревнования по виртуальному ракетомоделированию.

Шестой месяц в Украине продолжается жестокая война. Но рано или поздно, но придет наша победа и в Украине наступит мир! И тогда весь мир снова заговорит о Днепре как космической столице Украины.

С верой в это ОО «Ассоциация Ноосфера» начинает грандиозный конкурс по виртуальному ракетомоделированию «Noosphere Space Games». В таком формате он пройдет впервые в Украине.

О том, что это будет за конкурс, кто в нем сможет принять участие и что необходимо сделать, организаторы рассказали следующее:

«Відкрито реєстрацію змагання з віртуального ракетомоделювання Noosphere Space Games.

У країні триває війна, але ми не можемо залишити українських дітей без можливостей розвитку їх потенціалу. Завдяки цьому турніру ми хочемо показати молоді, як будуються космічні кораблі, закохати їх у космос.

Призовий фонд - $1000, участь безоплатна. Формат проведення змагань - онлайн.

Учасникам віком до 14 років потрібно буде:

Сформувати команду з 2-5 людей

Зібрати ракету в Kerbal Space Program

Вивести супутник на орбіту

Успішно повернутися на планету Кербін

Посилання на реєстрацію: https://noospherespace.games/

Аби забезпечити всім учасникам рівні можливості, детальні правила місії стануть доступні 27 липня.

У Kerbal Space Program гравці керують космічною програмою інопланетної раси Кербалів. У них є доступ до низки деталей для будівництва повністю функціонального космічного корабля, який літає за основами реалістичної аеродинамічної й орбітальної фізики. Можливості просто величезні. У грі можна запустити корабель на орбіту або за її межі, досліджувати супутники й планети, будувати бази й космічні станції. Одним словом, буде цікаво!

Організатори змагань - громадська організація «Асоціація Ноосфера» і Федерація ракетомодельного спорту України».

А несколько дней назад Инжиниринговая школа Ноосферы знакомила с космической программой кебралов. Полученные знания участникам встречи очень пригодятся на будущих соревнованиях!

Подробней об этом рассказали на Кафедре космических информационных технологий ДНУ имени Гончара:

«Минулого четверга Інжинірингова школа Noosphere знайомила дітей з космічною програмою кербалів. Отримані знання знадобляться на змаганнях Noosphere Space Games. Місія здійснена!

Відкрив захід Юрий Ткачов, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри космічних інформаційних технологій ДНУ. Це був космічний воркшоп про будову ракети, орбіти, супутники, аеродинаміку, системи рятування — про складні речі на порівняннях та звичайних повсякденних прикладах.

Після теорії — цікава практика. Максим Сіренко, аспірант, член команди проєкту «Студентська ракета» і досвідчений гравець у Kerbal Space Program, покроково розповів про основи гри. Він зібрав ракету з нуля, запустив її на орбіту в 700 000 кілометрів і повернув пілота на землю неушкодженим. Не тільки конструював і керував, але й пояснював свої дії та давав поради.

Підбиваючи підсумки, Макс сказав, що в цьому немає нічого надскладного! Головне — бажання розбиратися, вчитися й експериментувати».

Gorod.dp.ua на Facebook.


чел  (26.07.22 14:47): Раньше люди как то видели разницу между детскими играми и реальным делом. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте