Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бабусі Дніпра запалили на молодіжній фотосесії

|«« «« »» »»|

У Дніпрі учасники Університету третього віку вбрались у молодіжні образи задля участі у тематичній фотосесії. Таким чином організатори хотіли звернути увагу на те, що залишатись молодим та активним можна навіть з виходом на пенсію.

«Ми зробили мотозону, влаштували ретродискотеку, робимо несправжнє татуювання. Також є і романтичні, і повсякденні зони. Наразі активно направляємо нашу діяльність на різноманітне дозвілля, аби учасники УТВ хоч на деякий час відволікались від негативу», – зазначила спеціалістка міськради Вікторія Дерець.
Пані Галина вбралась на тематичну фотосесію у форму черлідерки. Каже, завдяки цій фотосесії змогла хоч на мить повернутись у часи, коли була молодою.

«Дякуємо, що Університет третього віку приділяє нам багато уваги, бо в такий складний час дуже важко емоційно. Подібні заходи нам дійсно потрібні, адже це як ковток свіжого повітря», – зазначила пані Галина.
Учасниця фотосесії Тетяна Бованенко додала: «
Дуже гарні емоції я отримала. Такі заходи дозволяють нам не падати духом. Тож дякуємо, що нам допомагають відволіктись від поганого».
Спеціалісти Університету третього віку планують з усіх фото створити колаж до Дня молоді, який з цього року відзначатиметься 12 серпня. Його презентують у вигляді відкритої виставки.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Валентин  (30.07.22 06:44): Для каждого возраста есть своя красота. А то что устроили эти бабушки,по моему просто цирк. Не хватает только бантиков и слюнявчиков. Каждый с ума по своему сходит. Відповісти | З цитатою
Аня  (28.07.22 15:04): Отличные фото и досуг. Счастливые лица. Умнички. Так держать. Відповісти | З цитатою
чел  (28.07.22 13:07): Быть молодым и недоразвитым - разные вещи. Можно и ползунки примерить. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті