Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» пополнился еще одним новичком

|«« «« »» »»|

В днепровский клуб прибыл опытный 26-летний защитник Евгений Цымбалюк.

СК на втором тренировочном сборе в Словении продолжает подготовку к старту в чемпионате страны и дебюту в Лиге Европы. Тренировки команды проходят по плану. А ее состав усилил еще один игрок.

Об этом официальный сайт СК «Днепр-1» сообщил следующее:

«Нове обличчя з’явилося на черговому тренуванні «Дніпра-1» на зборі у Словенії. До табору команди прибув захисник Євген Цимбалюк. Йому 26 років, він є вихованцем «Олімпіка», а останній сезон провів у складі «Десни».

На його долю та інших спортклубівців сьогодні випало достатньо важке тренування, яке до того ж відбулося під пекучим сонцем. Тривало воно майже дві години і містило, окрім розминки, гру у квадратах з різноманітними завданнями, бігову роботу, вправи на тримання м’яча та завершення атак.

Наприкінці заняття відбувся нетривалий спаринг між двома командами на третині поля. «Сині» продемонстрували дуже високий процент реалізації, що стало запорукою їхньої перемоги над «червоними» 7:2. Дублями відзначились Рубчинський та Кононов; забивали також Піхальонок, Когут й Бабенко. Гіркоту поразки трохи підсолодили влучання Громова та Сарапія. А у якості покарання за програш «червоні» були змушені крутити «колеса».

А тем временем соперники СК по Лиге Европы провели первый матч, который мало что прояснил. АЕК из Ларнаки дома добыл волевую победу над сербским «Партизаном» 2-1. Ответный матч – в Белграде 11 августа. Победитель этой пары станет соперником «Днепра-1» в раунде плей-офф Лиги Европы.

Фото – СК «Днепр-1».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте