Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
07:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре начали подготовку грандиозной выставки художников

|«« «« »» »»|

Несмотря на войну, в Днепре решили не прерывать многолетнюю традицию проведения одной из главных ежегодных экспозиций региона, Всеукраинской выставки «Чарівні барви Дніпра».

Напомним, что такая выставка проходит в нашем городе с 2006 года. Сначала она была приурочена к Дню города. Первая экспозиция объединила творцов из городов, расположенных по течению реки Днепр – было представлено 124 работы из 5 городов Украины.

С каждый годом выставка становилась все масштабнее. С 2008 года она получила статус Всеукраинской, ежегодно на ней экспонировались сотни лучших полотен десятков мастеров практически из всех регионов страны.

Не стали для ее проведения помехой и времена КОВИДа.

Решено провести эту выставку и в наш трудный военный период. Она станет уже 16-й по счету!

Сичеславская организация Национального союза художников Украины уже начала подготовку этой выставки и приглашает к этому присоединиться всех желающих:

«Запрошуємо до участі у 16-ї Всеукраїнській художній виставці "ЧАРІВНІ БАРВИ ДНІПРА", яка проводитиметься з 2 вересня по 15 жовтня у двох форматах:

- ОНЛАЙН-ВИСТАВКА в інтернет просторі;
- ВЖИВУ (твори митців м. Дніпра та області) у виставковій залі ДОНСХУ.

Організатори: Міністерство культури та туризму України, Національна спілка художників України, Управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради, Дніпропетровська обласна організація НСХУ.

Мета: Популяризація творів образотворчого мистецтва митців України на терені Дніпропетровської області та міста Дніпра. Знайомство з провідними майстрами образотворчого мистецтва в Україні. Дніпропетровською міською радою прийняте рішення щорічно по результатам виставки вручати міські премії імені уславлених митців-земляків: Федора Решетнікова, Тетяни Пати, Вадима Сідура, Михайла Паніна.

Час і місце: ХVІ Всеукраїнська художня виставка «Чарівні барви Дніпра» проводиться з 2 вересня по 15 жовтня 2022 року у місті Дніпро у виставковій залі ДОНСХУ (для художників Дніпра та області), а також онлайн-виставка (твори митців з інших міст України). Виставка присвячується до Дня міста Дніпра та до Дня художника України.

Журі: члени правління ДОНСХУ, представник Управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради, голови обласних та міських організацій НСХУ.

Умови участі: на виставці експонуватимуться всі види образотворчого мистецтва.

Відбір творів здійснюється по файлам із зображенням творів, а також текстовий файл з анкетними даними, які відправляються на електронну адресу ДО НСХУ (doncxу@gmail.com), не пізніше 18 серпня 2022 року або вживу на виставкомі у виставочній залі ДО НСХУ 18 серпня 2022 року о 14.00».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте