Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голодна та брудна дитина спала на надувному матраці в купі сміття, поки мати вживала «сіль»

Голодна та брудна дитина спала на надувному матраці в купі сміття, поки мати вживала «сіль»

Сьогодні, 20 серпня, патрульним поступив виклик про те, що квартирантка кидалася на власників будинку, де їй надали тимчасове житло, з ножем. Заявниця повідомила, що жінка 23-х років напала на неї, подряпала, побила її чоловіка. Після чого взяла молоток та стала бігати по двору.

Заявниця також повідомила, що бачила, як квартирантка вживала наркотичні речовини, а саме нюхала «сіль».

Прибувши на місце, поліція виявила власника будинку, який пояснив, що із жалю до маленької дитини пустив 23-річну жінку 1999 р.н. переночувати декілька днів. З дозволу чоловіка офіцери поліції зайшли до приміщення, де перебувала квартирантка в стані наркотичного спʼяніння і поводила себе неадекватно.

Поліцейські встановили особу жінки, і виявилось, що вона перебуває в активному розшуку відділом поліції Маріупольского районного управління за крадіжку.

Окрім того, на столі в кімнаті були виявлені залишки наркотичної речовини, а в сусідній кімнаті поліціанти знайшли 5-річну дитину, яка спала на надувному матраці в купі сміття. Дівчинка виглядала неохайно, була вдягнена в брудний одяг, скаржилась на погане самопочуття та голод. Дитинку швидка медична допомога забрала до лікарні, а її мати поліція доставила до відділку для з’ясування обставин справи.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (21.08.22 15:31): бедный ребенок... реально жалко таких детей (( Відповісти | З цитатою
хм  (20.08.22 22:20): А девочку, конечно, жаль, что ей все эти годы приходилось жить с такими неадекватами и наркоманами. Надеюсь, что пока её детство ещё не до конца потеряно, эту мать лишат родительских прав и даже возможности видеться с ребёнком. Відповісти | З цитатою
хм  (20.08.22 22:17): Что за "соль"? Зачем читателям разбираться в сортах этой гадости? Лично мне это абсолютно не интересно.
Пишите просто "употребляла наркотики" да и всё.
Відповісти | З цитатою
М-м-да-а  (20.08.22 20:45): А этот срач в доме уже был или его квартирантка развела? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті