Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на дитячий майданчик впало дерево

У Дніпрі на дитячий майданчик впало дерево

Ситуація сталася на пр. Богдана Хмельницького, 46 у Дніпрі напередодні вдень, 21 серпня. Це був вихідний, тож велика вдача, що обійшлось без постраждалих.

Про це повідомили місцеві мешканці у соцмережах. Розповіли, що дерево було аварійним, а місцеві жителі повідомляли про нього ще рік тому.

Ще одне дерево, від лекого вітру, впало на Богдана Хмельницького, 12. Це сталось у понеділок, 22 серпня. Велике дерево «приземлилось» біля теплотраси, дивом не пошкодивши комунікації.

У той же час обурені містяни викладають світлини, як комунальнику спилюють молоді дерева на проспекті Гагарина, в районі вулиці Болгарської. Вони прибрали з десяток рослин.



Gorod.dp.ua на Facebook.


хех  (22.08.22 14:05): "выкладывают фотографии, как коммунальщику спиливают молодые деревья" - интересно, что у него там за деревья такие, что их ему аж спиливают... :) Відповісти | З цитатою
В  (22.08.22 13:35): Хорошо, что никто не пострадал! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті