Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АЕК – Дніпро-1 3:0. Новачкам пощади немає

АЕК – Дніпро-1 3:0. Новачкам пощади немає

"Дніпро-1" невдало розпочав свій єврокубковий шлях. Команду Кучера є за що похвалити за другий тайм нещодавнього матчу проти "АЕКа", однак перший вийшов провальним, та й підсумковий рахунок 2:1 на користь кіпріотів видається цілком справедливим. Що можна виправити протягом тижня?

Ну, по-перше, Кучеру варто попрацювати над настроєм своїх підопічних. Простіше кажучи, наставнику потрібно було трохи охолодити їхній запал. У першій грі дніпряни дуже хотіли добре зіграти, що призводило до воістину дурних помилок в обороні. До того ж залишалися питання стосовно реалізації своїх моментів, що також місцями залежить від психології. Тобто проблеми, які цілком вирішуються і навіть попри наявність травм (а з цим у "Дніпра-1" проблеми), роботу над помилками Кучеру було провести під силу. Що ж сталося у результаті?

У першому таймі український клуб цілком непогано виглядав візуально, але проблеми все одно були. Одна з них полягала у моментах команди. По-перше, майже вся небезпека створювалася або після ударів здалеку (двічі Піхальонок, двічі Бланко, Бабенко), або після стандарту (багатостраждальний Сваток не зміг вразити порожні ворота). По суті було дуже мало позиційних атак, які вдавалося доводити до кінця. Ми нарахували таких дві – підключення зліва Бузанелло після якісного розіграшу праворуч, а також постріл Піхальонка після скидки Довбика. Начебто й непогано, але мало.

Друга проблема "Дніпра-1" – дурниці в обороні. Це почалося ще невдовзі після стартового свистка, коли Логінов віддав передачу назад, а бразильський кіпер Валеф мало не пустив сферу у свої ворота. Ось так дніпряни могли створити автогол на двох. Після цього прийшов пропущений - угорець Д'юрчо потужно пробив здалеку, рикошет від Сватка (у минулій грі він забив і в чужі, і у свої) і м'яч спокійно залітає у ворота. "АЕК" отримав перевагу плюс 2, практично вбивши інтригу. Остаточно все закінчилося на символічній 45-й хвилині - хаос у штрафному дніпрян завершився шикарним парашутом від форварда господарів Лопеша - "Дніпро-1" лише спостерігав, як круглий легко приземляється за лінію їхніх воріт. 2:0 сьогодні, 4:1 у сумі. Попереду на глядачів чекав тайм формальності.

Друга половина за наповненням нагадувала попередника. Відрізнялися лише голи, бо приходити не поспішали. Дніпрянам потрібно було забивати тричі для переведення зустрічі в екстра-тайм, проте навіть ті небагато моментів, які вдалося створити біля воріт "АЕКа", не закінчувалися взяттям. Хоча передумови були, але десь не наважився на удар Танчик, десь поруч зі стійкою пробив Громов, а десь до м'яча не добіг Довбик. Ймовірно, за сукупністю моментів гості й награли на один гол, але чи можна було сьогодні мріяти про більше? Нам не здається.

Останні надії дніпрян (якщо такі залишалися після першого тайму) поховав Енглезу. Цей гол варто глянути окремо, адже якщо до цього трапилося два курйози, то тут уже мав місце шедевр. Невгамовний Д'юрчо класно прорвався правим флангом, навісив на дальню стійку, де в дотик зльоту пробив кіпрський фулбек. Жодних претензій до Валефа, бо тут виручити він би не зумів. 0:3 для дніпрян, кінець надіям колективу Кучера зіграти у групі Ліги Європи. Щоправда сумувати не варто, попереду як мінімум шість ігор Ліги Конференцій. Можливо, там у єврокубкового дебютанта вийде краще себе показати.

Ліга Європи, плей-офф відбору. 2-й матч
25 серпня, Ларнака, "АЕК арена"

АЕК – СК Дніпро-1 3:0

Голи: Адам Д'юрчо 21, Рафаел Лопеш 45, Нікос Енглезу 74

АЕК: Кенан Піріч, Ойєр Санхурхо, Луїш Густаву, Імад Фараж (Рафаїл Мамас 74), Рафаел Лопеш (Віктор Олатунджі 74), Роберто Росалес, Мікель Гонсалес, Нікос Енглезу, Адам Дьюрчо, Омрі Альтман (Факундо Гарсія 74), Хрвое Мілічевіч

СК Дніпро-1: Макс Валеф, Габріель Бузанелло, Артем Довбик, Олексій Гуцуляк (Олександр Назаренко 59), Артем Громов (Ігор Когут 69), Сергій Логінов (Валентин Рубчинський 73), Руслан Бабенко, Домінго Бланко, Володимир Танчик, Олександр Сваток, Олександр Піхальонок

Попередження: Луїш Густаву 61 – Сергій Логінов 13, Руслан Бабенко 42

Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный  (26.08.22 09:16): Как вы яхту назовёте, так она и поплывёт.
Днепр минус 1 это позорище города, как и вся эта Беня-Боря-Корбановская свора. Эти негодяи убили городской менталитет, веру и мечту!
Відповісти | З цитатою
Болельщик.  (26.08.22 06:42): Что за вратарь и защита тоже. Відповісти | З цитатою
Мурик  (25.08.22 23:37): Команде нужно время Відповісти | З цитатою
Житель Победы  (25.08.22 23:12): Защиты нет , вратарь нулевой . Забивать некому , нападающие не могу попасть в створ ворот . Відповісти | З цитатою
Ч  (25.08.22 23:07): Определитесь, "новички" или команда с "историей". Как помнить победы, так и Советское прошлое не мешает! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті