Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Команда Кучера дивує Київ і самих себе. Динамо - Дніпро-1 0:3

Команда Кучера дивує Київ і самих себе. Динамо - Дніпро-1 0:3
Фото: СК Дніпро-1

Мірча Луческу у порівнянні з єврокубковим фіаско проти "Бенфіки" вирішив внести зміни лише в лінії оборони. Олександр Кучер, хоч також поступився у єврокубку 0:3, виявився менш радикальним: лише Сарапій замінив в центрі оборони Логінова.

Київ за традицією матчів національного чемпіонату взявся за роботу над статистикою володіння м'ячем. Пристрілювались Буяльський та Сидорчук, але навіть для такого голкіпера, як Валеф, їхні удари проблемою не стали.

Київ якось непомітно пройшов рубіж, коли контроль м'яча заради створення моментів перейшов у рутину без загострення. Дніпряни це відчули та стали потроху підтягуватись до воріт Бущана. Шанс Гуцуляка (удар з-за меж штрафного після відбору Бланко) був неочікуваністю. Простріл з небезпечною зрізкою у бік своїх воріт Забарного виглядала як випадковість. Але це все був пошук слабкого місця. Його знайшли на останніх хвилинах тайму. Танчик та Піхальонок розіграли кутовий, Олександр м'яко накинув на лінію воротарського, Сарапій набіг у цю зону та здорово пробив повз Бущана.

Доводити випадковість пропущеного голу кияни стали від початку другого тайму. Але "Дніпро-1" вистояв на перших хвилинах, а потім забив другий: Гуцуляк віддав Бусанелло наліво, бразилець прострілив на Піхальонка, який в центрі штрафного залишився без нагляду.

Гол вибив киян із колії. Команда Луческу хоч і продовжувала намотувати кілометраж, але мало розуміла, навіщо вона це робить. Якби "Дніпро-1" у цей момент поставив собі за мету забити третій, він би це завдання виконав. А так СК чомусь вирішив не добивати суперника, а просто грав у тому ж ключі, як і до цього.

Футбол йшов по результату. Одні та інші продовжували атакувати, але більше за інерцією. Кращою вона виявилася у дніпрян, які забили втретє. Дебютант Рубчинський спіймав відскок в центрі воротарському та довів рахунок до розгромного.

Не будемо применшувати значущість у цьому результаті дніпрян, але цей результат - більшою мірою заслуга гравців "Динамо". Київ сьогодні не біг, не генерував ідей, не реагував на зміну ситуації на полі - не робив нічого, щоб взяти під контроль не м'яч, а гру. Важко повірити, що це пов'язано із втомою від шести матчів у Лізі чемпіонів, тому що вони йшли протягом шести тижнів, а не через три на четвертий день.

Для Олександра Кучера це дебютна перемога тренера в УПЛ - і це після невдач із кіпріотами у Лізі Європи. Але це лише перша гра чемпіонату, яка поки що ні про що не говорить. У наступному турі буде "Верес", де вже самим доведеться грати першим номером.

Львів. "Арена Львів"
Головний арбітр Андрій Коваленко (Полтава)
Помічники: Віталій Сухін (Одеса), Олександр Павлінов (Одеса)

Динамо - СК Дніпро-1 0:3

Голи: Едуард Сарапій 43, Олександр Піхальонок 55, Валентин Рубчинський 90+1

Динамо: Георгій Бущан, Денис Попов (Олександр Сирота 13), Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв (Денис Гармаш 46), Микола Шапаренко, Олександр Караваєв (Олександр Тимчик 74), Микита Кравченко (Томаш Кендзьора 46), Ілля Забарний, Віталій Буяльський, Артем Бєсєдін (Владислав Ванат 64), Владислав Дубінчак

СК Дніпро-1: Макс Валеф, Едуард Сарапій, Габріель Бузанелло, Артем Довбик, Олексій Гуцуляк, Артем Громов (Олександр Назаренко 56), Руслан Бабенко, Домінго Бланко, Володимир Танчик (Валентин Рубчинський 79), Олександр Сваток (Сергій Логінов 72) Олександр Піхальонок (Ігор Когут 79)

Попередження: Володимир Шепелєв 29, Олександр Караваєв 35, Сергій Сидорчук 68 – Олександр Сваток 26, Габріель Бузанелло 45+2, Александр Назаренко 86


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті