Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поновила роботу «Служба раннього втручання»

У Дніпрі поновила роботу «Служба раннього втручання»

У Дніпрі поновила роботу «Служба раннього втручання», яка працює на базі КЗСЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра»» Дніпровської міськради.

Вона надає психолого-педагогічну та медико-соціальну допомогу сім’ям з дітьми, які мають порушення психічного та фізичного розвитку або мають особливі освітні потреби. Це стосується дітей від 0 до 7 років.

«З кожною родиною ми працюємо всією командою – логопед, психолог, фахівець з фізичної реабілітації, дефектолог та невролог. Враховуємо всі напрями, і якщо обираємо одного ключового фахівця для роботи з випадком, то прислухаємось до рекомендацій всіх інших спеціалістів», – зазначила завідувачка відділення «Служба раннього втручання» Маргарита Бєляєва.
Центр працює більше ніж рік, за цей час до нього звернулось понад 30 сімей, які вже отримали послуги. Війна внесла корективи: наразі під опікою тут 13 родин. Є 3 сімʼї, які через війну вимушені були виїхати за кордон, але центр працює з ними онлайн.

Мама 3-річного Микити Оксана Мітіна розповідає:

«Ми ходимо до центру з початку його створення. У моєї дитини була невелика затримка розвитку, у малого не було уваги. І я бачу, що результат роботи є: син навчився ходити самостійно на горщик, їсти, а головне – розмовляти. Дуже рада, що потрапили до цього центру».

Послуги надаються безкоштовно, в зручному форматі та за узгодженим графіком. Дізнатись інформацію можна за телефонами: 097 420 29 20 та 050 612 95 86.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті