Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть браконьєрів, які виловили риби на півмільйона гривень

На Дніпропетровщині судитимуть браконьєрів, які виловили риби на півмільйона гривень

Судитимуть чотирьох учасників організованої групи.

До суду направлено обвинувальний акт щодо організатора та трьох учасників організованої групи за незаконне зайняття рибним промислом у заборонений час, у недозволених місцях, забороненими знаряддями та способом масового знищення риби (ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч.2). 3 статті 28, ч. 2 статті 249 КК України).

У грудні 2020 року нікопольчанин організував злочинне угруповання, яке займалося незаконним виловом риби та раків у період нересту в акваторії Каховського водосховища у Нікополі.

До «бізнесу» він залучив ще трьох знайомих. Чоловіки використовували човни, катери та заборонені знаряддя: рибальські сітки, пристрій масового знищення риби, вибухові речовини. Браконьєри за один вихід на воду отримували понад 500 кг риби. Вилов збували на споживчий ринок. Кошти від продажу організатор розподіляв між учасниками групи залежно від їх обов'язків.

Так, обвинувачені виловили майже 6 тонн риби, чим завдали шкоди рибним запасам України на загальну суму 500 тисяч гривень.

Було проведено понад 20 обшуків за місцем проживання обвинувачених та в їхньому автотранспорті, правоохоронці вилучили виловлену рибу, заборонені знаряддя лову, «чорнову» документацію.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Stas  (02.09.22 16:35): Это Рыбспилку накрыли ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті