Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
01:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрогаз замінить дніпрянам 4,5 тисяч лічильників газу

Дніпрогаз замінить дніпрянам 4,5 тисяч лічильників газу

У поточному році “Дніпрогаз” планує замінити 4,5 тисячи побутових лічильників газу для мешканців Дніпра та Дніпровського району. Обсяг фінансування, передбачений Нацкомісією на такі роботи, становить понад 8,5 млн грн. Це дозволить забезпечити коректність обліку та заощадити важливий енергоресурс.

Попри військовий стан фахівці «Дніпрогазу» продовжують замінювати індивідуальні лічильники газу згідно Плану розвитку газорозподільної системи, затвердженого державним регулятором (НКРЕКП).

Найчастіше прилади обліку газу визнаються непридатними та потребують заміни через корозію корпусу, зношеність відлікового механізму тощо. Це призводить до суттєвих похибок при вимірюванні обсягів спожитого клієнтами газу.

Варто зазначити, що прилади обліку, які встановлюють фахівці АТ «Дніпрогаз», сертифіковані на території України, проходять вхідний контроль та повірку за участю представників ДП «Дніпростандартметрологія».

Роботи по заміні приладів обліку газовики виконують безкоштовно. Споживач газу має лише забезпечити вільний доступ до встановленого лічильника. Для заміни приладу слід заздалегідь відсунути меблі, зняти навісні полиці - прибрати все, що може перешкоджати проведенню монтажних робіт.

Про дату виконання робіт "Дніпрогаз" інформуює відповідними оголошеннями на під’їздах або інформаційних дошках біля них.

Акцентуємо увагу дніпрян: завжди перевіряйте службові документи осіб, які до вас завітали. Це допоможе відрізнити наших фахівців від псевдогазовиків або шахраїв. Усі спеціалісти АТ "Дніпрогаз" пересуваються на брендованому автотранспорті, мають при собі службові посвідчення встановленого зразку, одягнені у спецодяг з корпоративною символікою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктория  (07.09.22 15:42): У меня счетчик относительно новый, ему лет 7, купила за свои деньги, старый поломался, не самый дешевый. 4 июля сняли на поверку, поставили какой-то свой. 2 месяца уже поверяют счетчик, и ни ответа, ни привета. Я вот думаю, мне его вообще вернут... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Наталья  (05.09.22 21:55): Нам подзвонили для заміни счетчика,за один день,ніхто не приїхав,всі сусіди сиділи дома,жоден телефон не відповідав,пройшло вже 8 місяців,жодних повідомлень ,чи дзвінків,загадкова організація,вся інформація секретна,мені набридло, зараз нічого не роб Відповісти | З цитатою
Вадим  (05.09.22 20:37): На счёт документов и спец. одежды это приувеличено. Да они звонят за день, а потом день их ждёшь. Відповісти | З цитатою
народ  (05.09.22 14:30): Очередное отмывание денег. Где так о людях думали... Відповісти | З цитатою
Юлия  (05.09.22 13:40): Лучше бы новым потребителям без счетчиков их установили. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті