Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
12:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Випуски дренажних вод у районі Набережної виконані на 80 %: чому не продовжуються роботи

Випуски дренажних вод у районі   Набережної виконані на 80 %: чому не продовжуються роботи

У Дніпрі ще торік було розпочато масштабний проєкт з відведення дощових і талих вод із центральної частини міста.

Першу чергу — капітальний ремонт випусків дренажних вод у районі вул. Михайла Коцюбинського — вдалося виконати близько на 80 %. У рамках наступного етапу планувалося реалізувати проєкт з будівництва зливового колектора по вул. Князя Володимира Великого. Загалом згадані роботи мали вирішити глобальну проблему підтоплень у центральній частині міста.

Але, за словами представника департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради Дмитра Миронюка, нині капітальні ремонти неможливо проводити, оскільки вони за постановою уряду № 590 не фінансуються.

«Враховуючи це, не можемо поки що продовжувати втілювати проєкт з відведення дощових і талих вод із центральної частини міста. Попри замороження капремонтів представники департаменту постійно інспектують будівельні майданчики, зокрема й цей, на набережній, де виконувалось будівництво випусків дренажних вод. Підрядна організація стежить й охороняє об’єкт. Наприклад, через учорашній сильний вітер тут впав паркан, а сьогодні його вже відновили. Також навесні для зручності містян підрядна організація відкрила прохід набережною з одного боку і тротуаром з іншого», — розповів Дмитро Миронюк.
Зі свого боку головний інженер підрядної організації, яка виконувала капремонт випусків дренажних вод центральної частини міста, Кабдугали Сідеков додав:

«Роботи вже майже закінчили. Було прокладено чотири трубопроводи дренажних випусків діаметром 1000 мм і завдовжки по 46 метрів кожен. Попри згадані вже причини зупинки робіт ми стежимо і постійно охороняємо будівельний майданчик».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (20.09.22 11:12): А застройщикам тех.условия перед застройкой центра по выполнению данной работы выдать !!! Или своим нельзя...А за бюджетные ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті