Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
11:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині повернули світло у 5 населених пунктів, що постраждали від обстрілів

На Дніпропетровщині повернули світло у 5 населених пунктів, що постраждали від обстрілів

За добу 9 жовтня аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у 5 населених пунктах Дніпропетровської області, які зазнали обстрілів напередодні.

Світло повернулося до осель 1219 сімей у Нікопольському та Дніпровському районах, які були знеструмлені через пошкоджені електромережі. Фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Мета – забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів російськими окупантами, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. Найскладнішим напрямком залишається Нікопольській район, який щодня зазнає масованих атак ворога.

Попри постійну небезпеку з боку агресора, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують оперативно повертати мешканцям регіону світло. Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. За останню добу енергетики ДТЕК відновили електроживлення ще для 1219 домогосподарств у 5 населених пунктах Нікопольського та Дніпровського районів, які напередодні знов зазнали масованих обстрілів ворога.

Без електропостачання залишається близько 2400 родин у 23 населених пунктах Дніпропетровської області. Енергетики роблять все можливе, для того аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи будуть проведені, щойно наші фахівці отримають дозвіл на них від ДСНС та військових.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, що оперативно повернути вам світло. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті