Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Легше було їздити на фронт» — тренер Кривбасу Юрій Вернидуб може піти з посади

«Легше було їздити на фронт» — тренер Кривбасу Юрій Вернидуб може піти з посади

Наставник зізнався, що вперше за тренерську кар'єру "не може достукатись до гравців".

Криворізький футбольний клуб "Кривбас" зіграв сьомий поспіль матч без перемог у чоловічому чемпіонаті України. У восьмому турі УПЛ команда поступилася "Олександрії" з рахунком 0:2.

Загалом за сім матчів нового сезону чемпіонату "Кривбас" зазнав чотирьох поразок і тричі зіграв унічию. Негативно такі результати оцінив головний тренер команди Юрій Вернидуб, який очолив клуб у червні 2022 року. У післяматчевому коментарі він зазначив, що задумується про звільнення.

"Це сьома моя післяматчева пресконференція у цьому сезоні. І, знаєте, я вже сюди ходити не хочу, – зізнався тренер. – Нема бажання приходити та коментувати матч. Про що говорити… Якщо команда не може забити, не може виграти. Важко. Не можу це зрозуміти. У мене вже таке відчуття, що тут два варіанти, чому так. Певно, тут перший варіант – поганий тренер. Всю команду не зміниш – може, треба змінити тренера. От така пропозиція… Можливо, не заслуговую. Мені легше було їздити на фронт і там допомагати. А тут… Тут поки важко".

"Прикро, але треба рухатись далі, життя продовжується, – підсумував Вернидуб. – Треба усе обговорити із президентом, керівництвом клубу. У моїй практиці це вперше така ситуація, що не можу достукатись до гравців та дати необхідний результат. Тим паче вже сім турів пройшло. У такому випадку тренер повинен брати усю провину на себе. Відповідальний за результат я, як головний тренер".

Вернидуб очолив "Кривбас" у червні 2022 року. До цього працював у молдовському "Шерифі" (2020-2022), а також у білоруському "Шахтарі" Солігорськ (2019-2020) і луганській "Зорі" (2011-2019).

Привів солігорський "Шахтар" до перемоги в чемпіонаті Білорусі (2020) та двічі вигравав чемпіонат Молодови з "Шерифом" (2021, 2022). Також став першим тренером в історії Молдови, який вивів команду до групового етапу Ліги чемпіонів.

"Кривбас" наразі посідає передостаннє, 15-те, місце в чемпіонаті України з трьома очками за сім матчів. Очолює турнірну таблицю УПЛ "Дніпро-1", на другому місці – донецький "Шахтар".

У минулому сезоні "Кривбас" виступав у Першій лізі, де завершив сезон на другому місці.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кстати  (20.10.22 10:54): Возможно неплохой вариант для Днепра вместо того что сейчас... Результаты в ЛЧ с Шерифом были совсем неплохие Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті