Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хлопець із Дніпропетровщини намагався втекти з України за 4500 доларів, але попався прикордонникам

Хлопець із Дніпропетровщини намагався втекти з України за 4500 доларів, але попався прикордонникам

На околиці с. Горячівка на Одещині прикордонники виявили двох громадян України, які планували перетнути кордон.

З'ясувалося, що 36-річний місцевий мешканець допомагав військовозобов'язаному, 22-річному мешканцю Дніпропетровщини незаконно перетнути кордон.

Молодий чоловік зв'язався з організатором через групу у соцмережах. Йому повідомили, що за 4500 доларів США допоможуть виїхати з країни. Діставшись з Одеси приміським поїздом до прикордонного району, його зустрів переправник, який кілька годин ховав ухилянта у підвалі свого будинку. Згодом власник будинку проінструктував хлопця та вказав напрямок руху, проте реалізувати задум перешкодили прикордонники.

Також під час подальшої перевірки правоохоронці встановили ще двох осіб, мешканців с. Соболівка Подільського району, які найімовірніше причетні до переправки мешканця Дніпропетровщини.

Наразі двом організаторам повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», яке передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті